0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar 2 ay sonra kurban dan önce tasinacagiz şuan ev tadilat yapılıyor ama ben yavaştan salona dizmeye başladım vitrin konsol dakileri indirdim kutuladim üzerine salon diye yazıp kiricak yazdım ilk defa ev taşıyorum neye dikakt edecegim neyi nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz neyi ilk neyi son toplayim yatak yorgan neyle kaldirayim

4 Cevaplar

0 oy
(819 puan) tarafından
Doğru yoldasın aynen devam :))) sonra kullanmadığın esyalar oda da. En son mutfak ve yatak odası tamamdır:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
En sevdiğim iştir ev taşımak keşke nakliyesirketim olsa canım kırılacak eşyalarını gazeteleresar kolilere koy bantla ne nerdense üstüne yaz salon yatak odası mutfak gibi sonra elektronik eşyaları buzdolabi çamaşır makinası falan onları battaniyeleri sar iple bagla öyle yasisinlar cizilmesin çamaşırları yorgan nevresimleri faan çuval tavsiye ederim bi kaç çuval al onların içine katlı katlı yerleştir hepsini karışır diyosan onların üstüne de not yaz ben salondan başlaman iyi olmuş ilk önceliği en az kullandığın yerden baslatmalisin şöyle ki sık kullandığım şeyleri bilirsin mesela salondaki ivirzivirlari toplatabilirsin mutfakta kullanmadığım esyaari paketle yorganlarini paketle yazlıkları bırak kışlık kıyafetleri paketle 1 gün önce kmutfakta 3 5 parça bişey kalmış olur onları paketle kalan kıyafetleri paketle tamam şimdiden peketlediklerini bi köşeye diz mesrlasalonu iptal et oraya diz 
0 oy
(14,725 puan) tarafından
Bizde de durum aynı tabi yakın zamanda tasincaz belki 1 haftaya mutfaktaki kullanmadığım her şeyi kaldırdım dolaplarimi strece sardım salonumda bisi yok Nevresimleri hurca koycam kıyafetleri koliye battaniyeleri de koliye koyarım sanirim strec alabilirsin sardiginda iyi oluyor 
0 oy
tarafından
Günaydın canım. Ev sahibiniz mi çıkarıyor? Arkadaşların dediği gibi kolilemeye başla ve üzerine yaz. Kırılacaklari bezle ya da gazeteyle sar
(164 puan) tarafından
Ev sahibi evi satmadı bizde başka yerden ev aldik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 616 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu