0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanimlar 3.5 yıllık evliyim çocuğum yok. Eşimle çok şiddetli kavgalar ediyoruz boşanmanın esigindeyiz diyebilirim ama ikimizinde buna cesareti yok. Smdiye kadar kuş olsak bile yemek yapar, temizlik yapar tatlisina varana kadar düşünürdüm ama son 1 aydır doğru düzgün yemek temizlik hicbrsey yapmıyorum içimden gelmiyor. Herşey bosmus gibi. Bugünde yemek yapmadım tezgahın üzerinden bardak bile kipirdatmadim. Sebebini sorarsanız ailesinin evinde herşeyi yapan kişi bu eve karşı sorumsuz ve eksikleri görmezden geldiği için bende artık evimden sogudum ve herkese yaptığı için bende ona bıraktım herşeyi. Esra eroldaki kadın gibi canım isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum ve normalde asla böyle biri değilim . Ne yapmam lazım rutinime devam mı etmeliyim. Ama benim bir bardak kaldırsım bile ona karşı tamam bu ne yaparsam yapım gitmez veya tamam bunu da affetti düşüncesinde. 

4 Cevaplar

+2 oy
(8,716 puan) tarafından
Yani diyeceğim tek şey çocuk yokken baktın anlasamiyorsunuz yol yakınken ayırın yolları çocuk olunca daha zor olucak bu seferde çocuğa bağlı olucaksiniz bir insanın huyunu değiştiremezsin 7 sinde neyse 70 indede odur.
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yürümüyor sa zorlamanın manası Yok kimse huyundan dönmez güzelce konuşun bence. 
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Düzelir aranız inşallah Allah yardımcınız olsun şu mübarek gün onu namaza davet et bu gece barışın ona gzuelce yemekler ywp kahve yap ona evlilikten beklentini şöyle onada izin ver oda sana söylesin bak süt köpüğü gibi jneceksinjz aynıyız bizimde tartış malariniz oluyor ama Inan çözülür seyelr bunlar altatma şiddet olmasında Allah korusun düzelir 
(54 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden
(2,359 puan) tarafından
Bitsin demeyle hemen bitmez bitemez insan bir ömür geçirmeye evet diyor eee geri ayrılmak istiyor daha çok yeniyiz sende bende düzelir inşallah birde böyle dene şundan şundan rahatsız oluyorum bana bunu yapma de erkekler güzel sözü çok sever bak benim eşim funya kadar yorgun olayım yüzüm düşsün hiç sevmiyor o halimi istemiyor yani üzülüyor bende dünya kadar yorgun olayım 32 dış gülmeye çalışıyorum inan çok mutlu oluyoruz benim başka sorunlarım var evlilikle ilgili mesela çocuk onun tedavisi vms v.s borç dert başını aldı gitti eşime tam gaz destek çocuğuma anne yeni evlat istiyoruz ona da yetebilecek güçlü anne olnam gerekiyor aynaya bakıyorum benim diğer kadınlarda evli çiftler den eksiğim ney diyip yüzümü gulduruyrku. Esjme destek oluyoum sende dene
(2,359 puan) tarafından
Aile konusuna geldiği zaman ailelleri bir kenara bırakma zamanı gelmis çoktan sen gelinliği giydiğin gün bitti
Oda sana evet dediği gün anasının eteklerinde dolanamaz dolansa bile seninkindede dolanacak
Mesela benim eşim annesini arar bir ohtiyacin var mı beni ayrı arar bir ihtiyacın varmı dengede tutacak bizde çok yaşadık senin annen benim annem eşitlik olmayan yerde evlilik olmaz dedim.duzeldi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 840 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 303 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,790 cevap

336,411 kullanıcı

...