0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,412 puan) tarafından

Canlarım bebeğim çok huysuz bu şeyler çıktı vücudunda hep ağlıyor acile götüreceğim bunun için ne yapabilirler 

image

5 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Egzama olabilir deterjanini filan değiştirdin mi hiç 
(1,412 puan) tarafından
Yok canım ya
(7,470 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık
(1,412 puan) tarafından
7 buçuk aylık
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ateşi varmıydi Bi kaç gündür yada oldumu hiç canım 
(4,061 puan) tarafından
Bizde böyle oldu doktorlar bilemedi özelde bir doktora gittik 6. Hastalık diye bisi var 3 gün ateş 38 geçmez ateşin bitti gün yada bir sonraki gün bu şekilde kabartma çıkıyor 2 3 günde o sürüyor bitiyor gidiyor canım bizde öyle dendi  hatta fotoları var kızımla aynı vücut
(1,412 puan) tarafından
Sürekli ağlıyor muydu ya sürekli de ağlıyor mahvolduk acilde alerji iğnesi yaptılar
(4,061 puan) tarafından
Aynen canim kulak ağrısı yapıyormuş çünkü bu hastalık bilgin olsun kulaklarina gidiyor mu elleri fark ettin mi calpol verdim ben hep ağrıları geçsin dige
(1,412 puan) tarafından
Valla saydıklarınızın hepsi var doktora belirteceğim yarın sabah acilde uzman yoktu doktoru arayıp alerji iğnesi yaptılar
(4,061 puan) tarafından
Bunu her doktor fark etmiyor canım ama sen uyar
1 yaşına girmeye yakın olan çocuklarda oluyor genelde canim
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Benim kızda bir ara hastalandı bir ay sürdü ardı ardına hastalıkları en son rota virüsü de kalmıştı neyse bütün vücudu nerdeyse böyle oldu tekrar doktora götürdüm hastalık kendini dışarı atmış dedi iki üç güne geçti kızım da yavaş yavaş toparlandı Elhamdülillah şimdi de diş ateşi var dünden beri

Ama sen ihmal etme yine de bir götürüp göster ne olur ne olmaz çok geçmiş olsun kurban olduğum RABBİM şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa ihsan eylesin yavruna Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin 
(1,412 puan) tarafından
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun götüreceğim sabah
(2,397 puan) tarafından
ALLAH razı olsun Teşekkür ederim umarım önemli bir değildir
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kurdeşen olabilir 
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Ateşimi oldumu hiç 
(1,412 puan) tarafından
Evet oldu
(1,217 puan) tarafından
Belki ondandır cnm kızımda bir kere yaralar cıkmıştı ateşten sonra

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,641 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 414 göst.
0 oy
4 cevap 314 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
18 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,721 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,352 soru

24,056,928 cevap

329,953 kullanıcı

...