0 oy
168 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (82 puan) tarafından
Bugun temizlik yapiyorum diye esimle kizimi disari yolladim gelirken bana supriz airfrey almis ama nasil kullanilir bilmiyorum uzerinde tavuk balik et kizartma gibi seyler yapildigi yaziyor fakat baska neler yapilir hicbir bilgim yok sulu yemek yapabilir miyim acaba 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neler yapılır bilmiyorum şuracıkta bekleyeyim 
(82 puan) tarafından
Ah canim valla bende bilmiyorum internette baktim ama yapanlar kadar guzel bilgiyi kimse veremez diye dusundum :)
tarafından
Bende yeni aldım ama deneme şansım olmadı annemlere yolladığım için ancak gidince bakacağım kardeşim abla QR kod var ordan tarifler çıkıyor dedi ama bakalım inşallah memnun kalırız
(82 puan) tarafından
Valla bana kalsa almazdim ama alincada bi sevindim yag sicrama derdi ocak temizle kokusu ayri dert perde yikama dertlerinden kurtulmus oldum :) insallah kaliriz canim
tarafından
Evde olsam benimde alacağım en son şeydi ama konteynerde kalacağız bir süre alan küçük oldugu için kızartma vs yapilmaz diye aldım canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
Markası ne sulu yemek yapılanlar az sayıda 
(82 puan) tarafından
Sinbo almis canim marketten
(805 puan) tarafından
Karaca ve Philips de yapılıyor onlar için extra haznesi var sulu yemek yapmak için. Bende xioami var sulu yemek yapılmıyor ama hazneye uyumlu aparat satılıyor
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Benimki karaca sulu yemek ayarı var ama hepsinde yapılmaz. Ben hiç denemedim Ocak varken neden airfryer da yapayım ki. YouTube da seyretmistim baya uzun sürmüştü pişmesi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.
+2 oy
8 cevap 208 göst.
+1 oy
9 cevap 209 göst.
19 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler