0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar arkadaşımın 3 yasında kizi var. Annesi dışardan iceri girmis elinde birseyler varmis heralde mutfaga gitmis kizi kapiyi kapatirken "gelme gelme " demis. Hemen yanina kosmus eve falan bakmis kimse yokmus. 2 gundur bana parmagiyla "bak" diyip birsey gosteriyor diyor. 2 gundur besiginde de yatmiyormus agliyirmus yani. Ne olmus olabilir acaba? Aklima birsey geliyor ama bilmiyorum kadinda korkuyoer esi de yaninda degil 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Okusun üflesin bi çocuğa çocuklar günahsız ya belki bişeyler görüyodur evi sirkeli suyla temizlesin bakara suresi açsın dinlesin evde hatta çocuğu kendini de sirkeli suyla yıkasın
-Reklam-
+1 oy
(658 puan) tarafından
Çocuklara televizyon izletiyoruz sonrada ne olabilir diyoruz hangi film dizi yada program izlemişse arkadaşın çocuk etkilenmiş olabilir birazda hayal gücüyle oyun oynamışolabilir
tarafından
Aynen canım haklisin
+1 oy
(725 puan) tarafından

Allah muhafaza üç harfliler musallat olabilir :angel:

0 oy
tarafından
Çocuk bu. Hayal ürünü bir şeyler üretip inanmış olabilir. Ya da rüya görmüş etkilenmiştir en fazla korkmaya gerek yok..
tarafından
Henuz hayal olustarabilecek kadar buyuk degil bence ya
tarafından
3 yaşında şaka mısın :D şu an hayal dünyasında yaşayacak yaşta tam canım
tarafından
Nasıl büyük deil ya tam yaşında bnce
tarafından
uc yas tam kafalarinda seneryo yazdıkları yas canim
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allah allah bol bol okusun kiza canım 
tarafından
Okuyor canim
0 oy
tarafından

Çocuk korkmuş olabilir ,

Yada nazara gelmiş olabilir 

Bol bol ayetAy kürsü okusun 

Ve abdest alıp Şahmeran duası okusin

tarafından
Ben de nazar diye dusundum oku dedim bol bol
tarafından
İnşallah şifa olur
0 oy
tarafından

Cano zannetmiyorum sabilere bulaşsınlar kendi kendine zihninde canlandırdığı canavar yada arkadaş olabilir 

tarafından
Yaa bilmiyorum ki valla nazardir belki
tarafından
Olabilir ben hiç denk gelmedim tanıkda olmadım hem kolay kolay musallat olmaz onlar kendi aleminde bir arkadaşı olabiliyomuş
0 oy
(435 puan) tarafından
B3nim arkadaşımın çocuğun da da olmuştu dediğin hayali arkadaş olayı bazı çocukların hayal gücü çok gelişmiş oluyor bazende yanlizliktan üretiyorlarmis.burda kimse  yok sen hayal görüyosun gibi şeyler söylememek lazımmış psikolog öyle demiş şimdi büyüdü çocuk hicbir sorun yok 
tarafından
Evet oda gurbette kimse yok yaninda
0 oy
tarafından
Bende küçükken hayali arkadaşlarım çoktu :)) annem hep korkarmişş bu kiz niye Boyle yapiyor diye oyun oynardım yani aklıma bu geldi 
0 oy
tarafından
Okusun ve de evini sildigi suya sirke koysun 
0 oy
(496 puan) tarafından
Hayali bir arkadaşı olabilir, onunla konuşuyordur.

Yatağa yatma sebebi de eğer gün içinde çok fazla ekrana maruz kalıyorsa gece terörü yaşamış olabilir. 
0 oy
(2,975 puan) tarafından

Kiz okurken bende korktum korku duasi yazdirsinlar bence o korku hikayelerindeki gibi cocuklar hayalet goruyo filan korku filmi izliyen ben birden urperdim :ermm:

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 322 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 756 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 342 göst.