0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
17 hafdalık olduk ekşi çok canım cekiyu ama mecburen tatlı yiyom kanım çok aşağı  doktur  kan azlıgı var dedi 

4 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Neden mecbursun.
(23 puan) tarafından
Doktur kan azlıgı var dedi bende tatlı yiyom ama ekşi bazen tüketiyom
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Canım 15 haftalığım canım ne tatlı öyle içki hiçbir şey çekmiyor Hatta tam tersi Kilo vermişim sizin cinsiyet belli mi
(23 puan) tarafından
Bulantı falan varmı sende? Yok ben gitdim doktura sıpa göstermedi ayağıyla falan kapatdı öyrenemedik yani cinsiyetin
(472 puan) tarafından
Mide yanması mide bulantısı var sadece canım Ve inanılmaz uyku ve halsizlik gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin inşallah
0 oy
(5,661 puan) tarafından
Kan azligi ile eksi tatlinin ne alakasi var ki? Kanin azsa kan ilaci kullanirsin, sut urunu tuketmezsin fazla. Eksi de yiyorum tatli da hatta eksi daha fazla yiyorum. Normalde de eksi severim zaten.
(23 puan) tarafından
Ne biliyim çok fazla ekşi nar limon falan yediyimi söyledi doktur kan ilacı yazmış bana ben ilacı kolanınca midem kalkıyor o yüzden ilac kolanmiyorum
(5,661 puan) tarafından
Ilaci mutlaka oyle boyle kullanmalisin. Eksi kesmekle veya tatli yemekle kan yukselmez. Ancak kirmizi et, bol yesillik, kirmizi meyveler kan yapar. Tatli seni sadece sisirir, zaten ekside kansizlik yapmaz.
0 oy
(7,236 puan) tarafından
Ekşi yemek kan değerlerini mi düşüyormuş ilk defa duydum canım canın ne çekiyosa onu ye kan için ilaç veriyorlar zaten 
(23 puan) tarafından
Bizde doktur öyle söyledi ilac yazdı bana ilac görünce midem ağzıma geliyor kolanamiyorum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 513 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 285 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aaa.0123 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 706 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,452 soru

24,030,696 cevap

328,674 kullanıcı

...