0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
10 yillik evliliğim ve 30 yasim snrası sizi yoran insanlardan yilan gormus gibi kacin.geçinmek icin ugrastikca bozmak icin ugrasiyorlarsa hep oyle gidiyor daha da artarak.cocuk mevzusuna hic girmeden olay yerini terk.edin ben yandim siz yanmayin kizlar. sizi döven hata yapmamıştır dövmeyi tercih etmiştir yalan söyleyen de öyle aldatan terkeden geri donup ozur dileyen muhakkak kuyruğu sıkışmıştır size gelmiştir pacayi kurtarinca ilk satacaği insan siz olursunuz aksini iddia eden varsa beni gorsun

5 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Çok haklısın keşke bana bunlar daha önce söylenseydi.... 
tarafından
gelecek nesile ders olsun
-Reklam-
0 oy
(8,771 puan) tarafından
Aynen öyle. 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Yaşandı onaylandı hak verildi kimse sana aferin bunu yaptın bravo diyip madalya takmadı üstüne üstlük ilk evden atılan çöp misali ben oldum
tarafından
ayrildinz mj
(1,662 puan) tarafından
Yok ama o hemen silip atıyor olsada olur olmasada
tarafından
bizden yüz buluyorlar belki.de
(1,662 puan) tarafından
Çünkü onlara mecburuz çocuklara bakacak kimse yok küçükler ee ana baba arkamızda değil napacaklar bizi atmaktan başka biliyoki gidemez
tarafından
Cocuklara nasillar onlara da ilgisiz vurdumduymazlar mi
0 oy
(7,464 puan) tarafından
Çok doğru gerçekten.
0 oy
tarafından
Ben iki çocuktan sonra kaçtım kurtardım kendimi zararın neresinden dönersiniz kardır yedisinde neyse yetmisinde odur ben degistiremediysem kimse değiştirmeye kalkmasın
tarafından
değişmez ki feristahi gelse değişmez.memnun musunuz.haliniZden.ailenizin yaninda mj.kaliyorsunuz
tarafından
Yok evlendim tekrar mutluyum çok şükür

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 703 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 362 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu