0 oy
597 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün oğlumun görüş günüdü sabah saat 10da gitti yarın akşam 6 da gelicek normalde görüş 8 saatti cumartesi 10 la akşam 6 arası şimdi mahkemeden sonra yatılı olarak 2güne çıktı bensiz uyuyamazdı hiç bizleri bu duruma düşüren oğlumun babasını Allah'a havale ediyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne Oldu canım tam olarak anlayamadım 
tarafından
Boşanıyorumya çocuğun görüş günleri oluyor bugün yatılı olarak gitti yarın akşam gelicek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babasında mı velayeti
tarafından
Aaa anladım velayet sende suan babasında
tarafından
Yok canım geçici velayeti bende şuan 15 günde bir görüş zamanı oluyor bugün gitti yatılı olarak yarın akşam gelicek
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kaç yaşında, ne kadar kalıyor sende 

Rabbim kavuştursun
tarafından
2yaşına girecek bir ay sonra 15 günde bir gidiyor
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Cok zor Allah yardımcın olsun 
tarafından
Amin sağ ol
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Allah kavuştursun . Bugün herşeyi ters okuyorum ya . Allah korusun çocuk hapiste zannettim görüş günü falan 
tarafından
Amin sağ ol
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Gerçekten Allah bildiği gibi yapsın bende gönlüm razı elvermedi onla kalmasına çünkü bakamaz edemezde içim rahat etmedi bosanamadim bu yüzden

Allah yardımcın olsun seninde
tarafından
Sağ ol canim hatırladım seni dava yı geri çekmekle ilgili bir postun vardı sanki boşanmadanmi vazgeçtin hayırlısı olsun inşallah ben boşanıyorum Allah hakkımızı bırakmasın
(2,689 puan) tarafından
Aynen malesef sırf çocuğum yüzünden bosanamadim bende yumdum gözümü biraz bosanimca nedense değere biniyor çocuk alırım o kadar kalır bu kadar kalır demesi beni rahatsız etti cook bakabilcekte kapasitesi zaten yoktu
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Geçicidir bu günler insallah 
0 oy
(482 puan) tarafından
Senin adın asaf34 du demi lanet bela bi kocan vardi allahin cezası pislik bi ailesi falan 

Canim soyle düşün çocuk hem yeni bir ortama girdi bu onun için iyi hemde babasına da ihtiyacı var uyur bir şekilde sen merak etme 
tarafından
Aynen asaf34dü canım iyi hatırladın

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 883 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 762 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 695 göst.
27 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 305 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,872 cevap

331,866 kullanıcı

...