0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mrb hanımlar oglum zona geçiyor krem ve şurup kullanıyoruz ama ne kadar süre kullanmam gerektiğini doktora sormayı unuttum. Kabuk bagladıktan snra da kullanılıyor mu geçene kadar kabuklı hali daha nemli kalmasını saglamıyor mı krem sürünce.  Sürmesem kuruması daha hızlı olmaz mı 

1 cevap

0 oy
(3,154 puan) tarafından
Geçene kadar ver ve kontrole çağırmadımı canım çok ağrılı bir hastalık geçmiş olsun ben geçirdmde Allah kimseye vermesin dirençsz kaldı zaman tekrarlıyor canım 
tarafından
Yok kontrole çağırmadı evt çok zorlu Bi süreç ilk çıktığında ne olduğunu çözemedim hatta bakarsan resim paylaşmıştım nedir DİE baktım geçmiyor doktora götürdüm zona dedi çok şükür ki dağılmadan götürdüm ama o Bi kaç gün gece gündüz ne uyku ne durmak bilmedi çok şükür geçti o huysuzluk lar yaralarıda kurumaya başladı ama sanki krem daha çok nemli kalmasını saglıyor gibime geldi Bişi soracm bulaşma süresi ne zamn bitiyor.
(3,154 puan) tarafından
Bulaşıcı değil ama akşam ezanı ile sabah ezanı arasnda çok ağrı yapıyo canım istersen sağlık ocağına sor pazartesi ilacı
tarafından
Ya çok bakındım bazı yerlerde bulaşıcı yazıyor korkuyorum açıkçası dışarı çıkarmaya başka çocuklara bulaşır DİE
(3,154 puan) tarafından
Yok canım öyle olsa sizede bulaşırdı ben annemle yatım hep zonayken benim yanağımda çıktı ilk o ilerleye ilerliye kulağımn arkasından saçımın dibine kadar giti banyo yaparken çok acıyordu ve kulağmda ağrı yapıyordu kantoron yağı sürün canım
tarafından
Anladm size de geçmiş olsn bir daha gelmesin inşallah :) tşk ederm tavsiyeniz için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 725 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 801 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 117 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,137 soru

24,134,969 cevap

334,257 kullanıcı

...