0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Bazi sorunlar yaşıyorum konuşuyorum ayrı dert konuşmuyorum ayrı ve kimse ne yazık ki anlamıyor beni kaynanam sürekli konuşup beni çok üzüyor eşime gel kiraya çıkalım yok diyor sürekli ev alırız diyip beni oyalıyor ama huzur yok mutluluk yok dayanacak gücüm yok ayrı eve çıkmak istiyorum ne yapmalıyım eşim ayırmıyor lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim çok gergin ve sitresliyim evin yükü herşeyi omuzlarımda resmen ya dayanamıyorum artık 

7 Cevaplar

+1 oy
(656 puan) tarafından
Allah kerimdir dua et sabret hayırlısını işte Allah'tan bu dünyada mümine rahat yok.ayri eve çıkınca imtihanlar bitcekmi hayır bitmicek oyuzden üzülme Allah'a sigin elbet bı hayır kapısı açacaktır.rabbim ne sıkıntın varsa gidersin insallh.cumlemizi beterinden korusun 
(122 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(7,259 puan) tarafından
Bende bir oturuyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama her işte vardır bı hayır hayırlısını iste görüyorum ayrı oturanların da başka dertleri sıkıntıları oluyo o yüzden Rabbim tüm ev sahibi olmak isteyenlere içinde mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ömürlü oturacağı hayırlı evler nasip etsin kirada oturmakda kolay değil Rabbim kirada olanların yardımcısı olsun 
(122 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim aynen öyle
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Esin kiraya cikmak istemediginden mi dduruyo yoksa annesinden ayrilmak istemediginden mi o ayrim onemli.kiralar cok yuksek maddi acidan diyosa anlayis gostermek lazim ama bahane ediyosa bende inatlasirjm.benim esim hic kirada oturmamis daha once kaynanamlarin ustunde cati katinda duruyoruz cocuk odam yok cati egimli evin yarisi teras.sirf kirsya cikmamak icin kabul ettim.pismanda degilim uzmediler hic ama cocuk dogcak simdi hadi diyorum iki sene daha.sonra bi caresine bakilcak.ya ayri ev isterim dedim yada kaynanamgil cati katina cikcak ben alt kati tadilattan gecirip oraya gecicem.hepsinede soyledim gucleri yetiyosa ev alirlar yetmezse bunu yapicaz baska yolu yok
(122 puan) tarafından
Kiraya çıkmak istemiyor diyor kendi evimiz olsun oda olana kadar oho kim ölür kim kalır almıyorlar da evi
(1,082 puan) tarafından
Agirligini koy aldin aldin almadin ben kiralik bakmaya baslarim de.su donemde ev fiyatlari cok yuksek hangi ilde yasiyosunuz bilemem ama heryerde pahali oldugunu biliyorum.kaynanan iyi olsaymis bari yine bu kadar bunalmazdin
(122 puan) tarafından
Aynen öyle knk yapamıyor insan kendi evin olsa belki daha güzel olacak daha rahat edersin
0 oy
(57 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı yoldan geçtim1 sene oturduk nasıl kacacagimi şaşırdım surejli sorun kavga çıktı en sonunda eşim ayırdı 2 sene olacak ayrı oturuyoruz Allah dayanma gücü eşine de biran önce gerçeği göstersin inşallah 
(122 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya valla çok zor
(57 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum cooook
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsn gerçekten cok zor bir durum
(122 puan) tarafından
Aynen öyle valla knk çok zor
0 oy
tarafından
Kaynana sorunları çözülmez bacım en iyisi Allah'a havale et muhatap bile olma 
0 oy
(579 puan) tarafından
Eşiniz annesinin dibinden ayrılmak istemediği için ayrılmak istemezdir. 

Kvalde ne diyor bu durumlara?

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,454,035 soru

23,865,256 cevap

320,613 kullanıcı

...