0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (10,044 puan) tarafından
Ayağım ağrıyo. Diyo doktora gitik gene bugün doktor bişey yok diyo sonra hastaneden çıktık dişi ağrıdı üst üste sorunu çıkıyo benide geriyo nazlı bişey oluyo 

7 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ne yapalım biz ..kız 
(10,044 puan) tarafından
Dedim öylesine sorunları cıkıyo
(6,696 puan) tarafından
Nazlı biraz demekki yada hastalık hastası da olabilir
(10,044 puan) tarafından
Askere giti geldi böyle oldu bende anlamadım işallah düzelir
-Reklam-
0 oy
(4,680 puan) tarafından
Hangi erkek nazli degilki canım. Sen salya sümük  hastayken bile emin ol o senden daha hastadir. Sen sezeryan olmusken emin ol onun 7 degil de 8 kat kesmislerdir....
(10,044 puan) tarafından
Orası öyle bi düzelmedi her cözümü söylüyom yok beyenmiyo şasırdım napcemi
(14,147 puan) tarafından
Benimki hic degil hic aglandigini gormedim.masallah(^-^)
(4,680 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canım.
(10,044 puan) tarafından
Maşallah canım ağlamaz da çok konuşur hasta oldumu askere giti geldi iyce kendini bıraktı
0 oy
tarafından

Öyle deme kız geçmiş olsun benim eşimde çok hasta olurdu biz evlenmeden önce yüz kere hastaneye gitmiş evde bir sürü raporları var en son dedim bu böyle olmaz check up a gir adam MS hastası olduğunu öğrendi inşallah sizin ki sadece nazından yapıyordur 5 sene oldu hastalığı ögreneli haftanın 3 günü iğne vuruyo kendine :(

(5,439 puan) tarafından
Benim eşimde MS hastası geçmiş olsun eşim gözle görülür hiç bir rahatsizligi yok ama kayınpederim kayınvalidenin yeğeni falan engeklinkaldi bu hastalık yüzünden kolay değil Allah eşinize sağlık sıhhat versin inşallah elden ayaktan düşürmesin
tarafından
Allah razı olsun benim eşimin de sizin gibi gözle görülür bir sorunu yok şükür eli ayağı tutuyor ama sizin aile de de varmış sadece eşimde var bu hastalık çok şaşırdım sizin ki genetik mi yani
(5,439 puan) tarafından
Ben ilk defa eşimin ailesinde duydum bu hastalığı ben ama doktorun dediği genetik değil ama ailesinde çok kişide var bana göre genetik doktora göre tesadüf
tarafından
Allah yardım etsin ya çok daha kötü ms hastaları var Safiye soymanın oğlu var ms adam yatalak kalmış felçli gibi konuşamıyo bile
(5,439 puan) tarafından
Aynen düzenli ilaç kullanımı stressiz heycansiz yaşam çok çok mutlu olunca da çok üzgün olunca da çok heyecanlı oluncada atak geçirebiliyor o yüzden rutin düzenli bir yaşam gerekiyir dikkat edin çok geç geçmiş olsun
0 oy
(16,039 puan) tarafından

Teyzenin nazarı mı değdi acaba kotuna kadar incelmiş kocanı :)

Şaka bir yana geçmiş olsun nazlı erkek de zor :)

(10,044 puan) tarafından
Aynen zor oluyo askere giti geldi iyce nazlandı  teyzeme bakma deli bişey herşeyi söyler hemen pat diye
0 oy
tarafından
Konuyu birazda değiştiricem

Iki kez cinsiyete baktırdım erkek dendi

Ama ben severken kızım diye seviyorum yani elinde değil agzimdan kaçıyor, kalbimden geçiyor, ama erkek dedikleri için aklımada erkek diye kodladim. Hamileliğimin en basından beride kız hissediyordum halbuki
(10,044 puan) tarafından
İşallah gönlünce olur
0 oy
tarafından
Kemikleri ağrıyorsa d vitamini kullanmalı canım. Bol bol güneşe çıkmalı. Bak gör nasıl duzeleecek Allah'ın izniyle.

Sağlık ocağında bir kan tahlili versin
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Kız bende başlığı görünce ciddi birşey sandım Rabbim korusun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trabzonlu (154 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 620 göst.
+1 oy
17 cevap 526 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sema poyraz (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,612 soru

24,186,069 cevap

336,633 kullanıcı

...