0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Esumden

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hani şu son yazdığın şeyler komik geliyor insana iğreniyorum cinselik istemiyorum ama 2cocugu yapmışsın mutsuz bir evliliğe neden 2cocugu yapıyorsunuz kaza oldu demeyin istemeyen insan her şekilde korunur 
(2,231 puan) tarafından
İsim karar verdinizmi?ay çok güzel yaaa kıymetini bilin şuan son günlerinizin birdaha asla yasamicaksiniz  ayni bedende son günleriniz:))2 sene önceye döndüm çok heyecanlı ve bir o kadar harika bir duygu anne olmak resmen ciğerli böbrekli elli ayaklı v.s insan doguruyoruz muazzam bir duygu annelik inşallah layigi ile annelik yapabiliriz meleklerimize ;)
tarafından
Berk Arden olcak adı... Amin cnm insallah Bi an önce kucağıma almak için sabirsizlaniyorum Allah sadece layigiyla hakeden kişilere anneliği nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebisleri:))))
(2,231 puan) tarafından
Evet birde o var anneliği hak edenlere versin rabbim....ismi ile sagljkla gelsin inşallah Cennet kokunuz:) önce tabi sizin sağlığınız iyi olmalı  sonra yavrunuz iyi olmalı stres olmayın inanın gerisi geliyor çünkü çok önemli ben asla stres olmadım okadar panik biri gaz sancısı bile yaşamadık şükür:)
tarafından
Amin cnm insallah stresten uzak duruyorum mümkün olduğu kadar bebeğimin etkilenmesini istemiyorum hersey onlar için zaten herseyiyle hazirim:))))
(1,917 puan) tarafından
Eşim düzelince 2 çocuk istedim ondada büyük sebebler yoktu ben o işi bile yapmam kolay kolay huzurlu değilsem o adamla o hale getrrm ki oda çocuk mocuk istemez
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hem esinj sevmiyorsun yardımcı olmuyor bilmem ne diye şikayet ediyorsun ama 2.cocugu niye yaptın derler sakın kazara oldu falan deme 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bakara suresini aç evinde bi de sirkeyle sil evini 
0 oy
(17,702 puan) tarafından
Hamile kalınca mi değişti bu adamm???

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 542 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 794 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde sadiye (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 638 göst.
17 Ocak 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,589 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,021 soru

24,148,136 cevap

334,759 kullanıcı

...