0 oy
1,022 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Uzun uzun yazmak başınızı ağrıtmak istemiyorum kısaca özet geçiyorum. Biz eşimle altı yıldır evliyiz iki çocuğum var. Eşimin ailesiyle yaşıyorum altı yıldır. Boşanmadan döndük Bir çok şey yaşadık. Eşim çok anneci. Artık ondan nefret etmek soğumak  onu yok saymak umursamaz biri olmak istiyorum. Lütfen yardım edin kızlar eşim sürekli annesiyle konuşuyor eşimi dolduruyor artık aramızda hiç bir Sevgi saygı kalmadı. Ama ben hâlâ seviyorum sanırım bu kadar üzülüp kırıldığıma göre. Bide çok ağlıyorum Allah'a yalvarıyorum ondan beni soğutsun diye. Uzun oldu hakkınızı helal edin

5 Cevaplar

0 oy
(11,487 puan) tarafından
Sogumak nefret etmeye calismaktan sa ayri eve cikmak icin ikna et esini kendi cekirdek ailenizde deneyin bence
(163 puan) tarafından
Çok denedim eşim bekar kardeşi var kaynım oda bizimle yaşıyor o evlenene kadar ayrılmak yok diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu nasil bir dua nasil bir istek. Once Allah sana huzur versin sakinlik versin dogru karar ver dogru düşün. Allahin herseyi vermeye gücü yeterken bu nasil bir istek
(163 puan) tarafından
Evett normalde Allah'ım aramızda Sevgi olsun diye dua etmem lazımdı ama şiddet gördüm ezildi m. Önceki postlar a bakarsa n anlarsın belki sebebini.
tarafından
Ne olursa olsun kendi topuğuna sıkıyorsun bu istek ile. Sevmeden ayni evde yasamak ne demek dusundun mü.  Yaninda nefes almasi bile zulüm olur. Sen yine hayirlisini iste. Iyi olur inşallah
(163 puan) tarafından
Zaten şuan aynı evde günleri geçiriyoruz sadece ben üzülüyorum canım yanıyor o yüzden soğumak istiyorum üzülmemek için
tarafından
Ah canim sana nasıl ifade etsem, o zaman üzüntün gecmeyecek inan. Allah en hayirlisini bilen. Imtihanin ağır ama Allahin kuluna merhameti gücü daha büyük. Yürümüyorsa boşanırsın, umit varsa çabalarsın. Beklemek gerekiyorsa bazen beklersin ama sevmeden beraber yasamak ikinizede zulüm
(163 puan) tarafından
Aynen çok doğru dedin bugün bu dediklerini anneme söyledim bende. Dedim ki anne dayanamıyorum bu şekilde zulüm görüyorum resmen. Çocukların var onlar ne olacak dedi öylece sustum tek kelime edemedim evett gerçekten onlar ne olacak . Öylece kapattım telefonu. Sadece soğumak takmamak uzaklaşmak istiyorum
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Öyle bir dua etme bence ve ayrı eve cıkmak için ikna et 
(163 puan) tarafından
Kızlar denedim her yolu sonuç Yok boş. Sadece Artık soğumak takmamak istiyorum.
0 oy
(9,205 puan) tarafından
6 yıldır aynı ev :(( ohoo
(163 puan) tarafından
İki çocuk bide. Çocuk olmasa ölmeyi isterdim
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Hatanın büyüğünü en başında yapmışın eş ailesi ile aynı evde yaşayarak Allah yardımcın olsun ayrı evin olmadan düzelmez büyük ihtimal 
(163 puan) tarafından
Olmuyor evi ayırmıyo. Zaten ev yüzünden bu duruma geldik

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 230 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 199 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 689 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 359 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,130 soru

24,615,024 cevap

364,292 kullanıcı

...