0 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,836 puan) tarafından
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunz. Emiciligi iyi olmayan bez mantar yapiyomus. Acaba başına gelen oldu mu

3 Cevaplar

0 oy
(4,213 puan) tarafından
Yanj pişik falan yaptığını duydum da mantari ilk kez duydum ben bimin bezinj kullanıyorum çocuklarım çok hasas olmalarina rağmen bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
(1,836 puan) tarafından
Komşum dedi banada canm . Bende ilk defa duydum.  Doktoru prima al demiş. Slepy iyi gelmiyorsa demis
(4,213 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor ya benimde oğluma molfix pişik yaptı ama biminki iyi geldi tamamen cildiyle alkali prima falan hikaye
(1,836 puan) tarafından
Mantar deyince sasirdm bi pisik flan neysede. Bebege görede değişiyor en iyi bende olsa pisik yapiyor
-Reklam-
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Molfix ve BİM'in bezini dönüşümlü kullanıyorum mesala bime büyük paket gelince 2 yada 3 paket alıyorum son paketi bitmeye yakın bakıyorum büyük paket yok bimde Trendyoldan büyük paket 2 tane Molfix sipariş veriyorum

Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım iki bezden yana 
(1,836 puan) tarafından
Bebekten bebege değişiyor canım galiba bende slepy ve baby turco kullanıyorum bi sorun yasamadm
(4,727 puan) tarafından
Benim iki oğluma da slepy ve baby turko pişik yaptı
Tâbi ki bebekten bebeğe değişiyor onu deneye deneye öğreniyoruz
0 oy
(819 puan) tarafından
Kızımda prima kullandım sorun yaşamadım

Oğlumda 1.5 yaşına kadar prima sonra molfiks kullandı m sorun yaşamadım

Sleepy ,bimin bezi denedim ama biminki pisirdi sleepy de idrarı tek yerde toplandı ayırdım kendim adet olunca kullandım bitirdim. Birde bir kere gooon aldım sevdim ama içeriği temiz olmadığını öğrendim bıraktım almayı.

İkisinde de nadiren pişik oldu mantar olmadı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,378 göst.
27 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Karadenizin incisi (11,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 309 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,710 soru

24,089,490 cevap

331,680 kullanıcı

...