0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar merhaba herkese iliyorsunuz sizi çok rahatsız ettim sürekli yazdım sprialim vardı ve 20 güne yakın bir gecikmem vardı test yapıyordum iki gün sonra pozitif olarak görünüyordu dün hastaneye gittim ve spiralim kaymış ve dış gebelik vardı Zorlu süreç oldu benim için de birazcık yani spiral takan Hanımlar lütfen ama spiral taktırdın bir şey olmaz demeyin gerçekten de çok sıkıntı kaydını bile anlamadım batma hissiyatı bile olmadı undan sonraki süreçte nasıl yapacağımı bilmiyorum ama korunma yöntemi olarak sizin bilginiz var mı iğne iyi mi kullanan var mı 3 aylık iğne gerçekten garantisi var mı iğnenin

4 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Vala pezarvatif kullanıyoruz sürekli gayret memnun en sağlıklı 
tarafından
Onda da delik olma şansı yuksekmis
(2,938 puan) tarafından
Ya ben iyisini alıyorum dandik markaları aldinmi selim oluyor ya
tarafından
Bana söyler misiniz bende aliyim
(2,938 puan) tarafından
Ok alıyorum hem kalın oluyor bide düzgün kullanılması lazım vala 8aydir kulaniyorum bitane bike ne delik çıktı ne yırtık çıktı vala
-Reklam-
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Spiral hem korunma sağlamıyor hemde çokta sağlıklı değil kullananların yüzde 20si memnun oda buradakiler sanırım adette iki kat sancı ilişkide ağrı ee bide kayması cabası kaynanamı onun yüzünden ameliyat olmuş içini komple çürütmüş iltihabı kesmemiş
tarafından
Ya bende sürekli lekelenme oluyordu ve normal deniliyordu gittim özelde en pahallisini taktırdım birde 10 yıllık olandan ama işte daha iyi korunma için bilginiz var mi
(6,434 puan) tarafından
Yok bende araştırıyorum balon diye birşey çıkmış ya ondan yada iğne yaptıracağım
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Canım emzirme yoksa hap kullan iğnenin yan etkisi oluyor genel de
tarafından
Emziriyorum
(6,434 puan) tarafından
Ne gibi bende iğne falan dedim de hapta kilo kıllanma falan yapıyor dediler
(2,587 puan) tarafından
Ya iğne kanama miktarını da gününü de uzatıyor yani yaptiranlarin çoğu bundan şikayetci bende içine dahil
0 oy
(163 puan) tarafından
Bende hep spiralden korkuyorum, doğumdan sonra Dr.uma sorup 3 aylık iğne yaptırmak istiyorum. Her yöntem herkese uygun olmayabiliyomuş inşallah sorun olmaz da iğne yaptırırım, vücudumda materyal istemiyorum.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 234 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne28 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.