0 oy
375 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (983 puan) tarafından

Bi kaç kez daha gördüm. Bu kadını önceden de görüyordum şimdi Bi kahve çıkarmış zayıflamak için. Çok çok etkiliymiş. Bileniniz var mı

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadını biliyorum ama ne kahvesi çıkarmış canim adini biliyor musun arastirmak lazim ve takipçisi falan az dolandırıcı olmasin normalde tiktokta baya takipçileri var oradan bir bak istersen önce 
(983 puan) tarafından
Tiktok kullanmıyorum canım
Paketin dışında Coffee time yazıyor ama bilemedim
tarafından
Baktım ama öle bir paylaşım görmedim canim ben
(9,081 puan) tarafından
Bende gecen gordum sacma sapan videolar ceken tiktikcu instgramda da paylasio.  Tiktokum yok instgram kesfetten giruyorum bende bu kadini
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum da mrs eris var burda kullanıcı o bir kahve içiyor bayagida zayıfladı . Ona bir sor derim 
(983 puan) tarafından
Dur hemen yazim sağ olasın
(7,101 puan) tarafından
Birazdan yazar sana balım ❤️
(819 puan) tarafından
Ben o ben. Geldim yazdım 10 kilo verdim ama tek seferden sonra fayda etmiyor tabiki birde diyet lazım
(983 puan) tarafından
Kız baktım ona çok pahalı yav shshsh trendyolda 275 yazıyor dedim tamam kiloma razıyım canım 10 kilom dbshshs
(819 puan) tarafından
Herballifw kullanıyorum geçen ay 1800 verdim ben gidiyorum
(9,081 puan) tarafından
Okadar olmusmu herbalife set? Klube mi gidiosun kendin mi aliyosun eris. Ben 2018 yilinda kullandim da 240 tl aylik klube veriodum :)ozamanlar shake 60 tl idi 100gram cay 110 tl di aole hatirlamiyorum50 60 gibi biraeydi sanirim yuzde 35 indirim dilimine uye olmustum. En son 200 kaire sanirim shake aldim arada bi cok kacirirsam falan bi iki gun kahvalti yerine shake çakarim. Sabit kilomda kalirim
(819 puan) tarafından
Valla bende ömür boyu kullanmak istiyorum
Yok kulübe gitmiyorum . Evde kullanıyorum ama kızdım bir termo verdiler bana canımı çıkardı. Normalde 2 ay boyunca 2 shake,1 aloe,1 çay aldım. Bu ay tük ürünlerini kullandım herhalde. Şunu al bunu al virt zırt 1800 gitti ve 2.500 gram verdim. Yazdım hanım ablaya 4 gündür cevap vermedi. Ben yine shake aloe çay devam. Aynen indirim var bende de shake 230 civariydi  sanırım.cay neredeyse 400 lira :))) güzel ürünler kullanacağım ama trendyol dan. 1 ay öyle aldım hem hesaplı hem 6 kilo verdim hem tek basimaydim kafam rahattı
(9,081 puan) tarafından
Bende 4 ay klube gttim ilk iki bucuk ay 15 kilo verdim sonra. Evde kendim alip kullandim ama mesel surekli kullanmadim normal kilima gelmistim ben. Atiyorum kesela bayramda 3 gun cok yerim bayram sonrasi hafta bikac hun shake kullanirim.  Yada mesela ramazandan oncesi gün vardi o gun asiri cok yedim o gunden sonraki iki gun shake kullandim dengeledim . O sekilde ara ara kullanim yeterli ideal kiloya gelince  ekim 1 dealmistim bir kutu shake yeni bitmek uzere. Ara ara kullandigim icin. Cay almamistim  aboo okadar olmusmu yavv
(9,081 puan) tarafından
Thermonapti bu arada? Canimi cikardi derkenz? Son. Uc bes kilo kalinca thermiyu oneriyolar genelde o bilgesel incelme sagliyor ama kilo verim olarak yavaslatiyormus oyle demisti bana sponsorum. Son verilecek birkac kilo kalinca kullancaksin bunu demisti
(819 puan) tarafından
Valla ateş pahası. Aloe çay ve 2 shake 2 aynonce 1300 3 aldım. O set ideal çok da güzel bir ömür kullanilir.  Bende hep evimde bulundurmayi düşünüyorum.  Ya ben 14 kilo verdim artık veremiyordum hala veremiyorum. Neyse bu verdi bunu kullan direnç kırar diye . Bulantı, ishal mahvoldum . Çok kötü o ya
(9,081 puan) tarafından
Fazlaca kafein iceriyor belki ondan dir.  Cayin sikistirilip hap haline getirilmis hali. İki tane thermo bir kutu cayin etken icerigine sahip o nedenle belki agir gelmistir
(819 puan) tarafından
Ya evet olabilir canım. Ben çok çay kahve tüketiyorum halbuki ama mahvoldum valla
0 oy
(617 puan) tarafından
Böyle şeyler bana hiç gerçekçi gelmiyo ya sağlık açısından çok riskli
0 oy
tarafından
Valla canım benim arkadaşım hom bitkisel de çalışıyor bende kullanıyorum kahvesini biraz pahalı ama gerçekten de faydası var zayıfladım epek normal de 78 kiloydum şuan 72 kiloyum istersen sana numarasını veriyim sor
(175 puan) tarafından
Emziren anneler içebiliyor mu?
0 oy
(6,287 puan) tarafından
Bu tür ne idüğü belli olmayan şeyleri içmeyin lütfen, karaciğer böbrek iflasına sebep olur.
0 oy
(163,330 puan) tarafından
oyle seyler ise yarasa insanlar senelerce diyetisyenlik okumazki bak benim ailemdende zayiflama icin kahve kullananlar oldu ama tabi diyetisyenle birlikde

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 361 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 521 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,568 soru

24,060,452 cevap

330,124 kullanıcı

...