0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

Ben sizden akıl istiyorum 

Kayınvalidemler üst katın da oturuyor eşim evde olduğu zamanlar sürekli yukarıda  örnek dün iftara kadar ordaydı yemeği yedi geri çıktı yukarıya çay içmeye.  2 saat daha orda oturdu geldi uyudu hep böyle kaç defa dedim yok anlamıyor yine aynı yine aynı ne yapsam bilmiyorum 

Kayınvalidemde kayınpederim  de diyor ona oğlum senin evin yokmu diye yok bunda bir hastalık var 

6 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Kitle anahtarına koynuna köy . Al hadi de :):) . Vallah başka çözüm gelmedi aklıma . Konuşmaktan anlamiyorsa kriz gecir kendini yerde yuvarla ne bilim kız öfke nöbeti yap saksı fırlat kafasına . Ama ben hala birinci şık dayım kitle koynuna koy anahtari
(39 puan) tarafından
Hahahaah beni güldürdün Allah da seni güldürsün kız  :)
(7,101 puan) tarafından
Bdbdbd Allah senide güldürsün her daim yuvana  huzur bereket dolsun
-Reklam-
0 oy
(23,503 puan) tarafından
Benim iç sesim giderken pijamalarını eline tutuşturup gitmişken orda yat demek istedi şu an ki yapmışlığım var eşime gitsem olur mu dediğinde iş kıyafetlerini de götür orda yat sabahta işe ordan gidersin demiştim bir keresinde 
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Yanj kaynanan cagirsaydi ona suç bulurdum ama kendi gidiyorsa yapicak bişey gelmedi aklima konuş deki ben yanliz sıkılıyorum cay koyayım beraber içelim film izleyelim falan belki düzelir
0 oy
(577 puan) tarafından
:)) adamlar bile farkında eşinizin bu tavrına

Aaa sasirdim genelde kayın ailesi ister öyle gitme gelme olaylarını

Burda da esiniz
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Bak benimkide aynı b.kun laciverti ağlama krizine girdim bir kere yalandan tabi ağlıyorum yeter falan diye haftada 2ye anca düşürdüm :)
0 oy
tarafından
Hicbisey yapmayacaksın o yukarı mi çıkıyor birak çıksın kilitle kapini yat uyu madem evi orası orda kalsın 3 5 gün kalsın orda aklı başına gelir zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 418 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Busra. Esen12 (4,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 663 göst.
24 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde İnurggunes (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 353 göst.
16 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A&H&M (3,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,038 soru

24,080,899 cevap

331,201 kullanıcı

...