0 oy
140 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (684 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Saks mavisi tunik aldım beyaz ribana detayları var almış bulundum begenerek aldm yani ama ben altına beyaz pantolon giyemem giyemiyorum beyazı :) bu arada tesettürlüyüm üzerine hangi renk şal alabilirim altına da gri giysem yada kemik rengi fln 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,807 puan) tarafından
Altına pantolon giyiyorsan tesettürlü değilsindir bacım :)
(684 puan) tarafından
Diz kapaklarımın altında ve bol giyiyorum kısa giyipte boynunu açanlardan tesettürlüyüm
(5,807 puan) tarafından
Değilsin işte kendini kandırma:) bide kıstasın neden onlar oluyor ki .. tesettürlü olmayanlara bakacağına tesettürü hakkıyla yapanlara bakmanı öneririm
(684 puan) tarafından
Nasip olur inşallah hakkıyla kapanmak sadece kapanmayla olmuyor. Kendime göre benden çok çok açıklar var tesettürlüyüm diye gezen onları sana örnek verdim tesettürlü olanlarda bakıyorum işte kendimi hazır olarak hissettiğim de inşallah tam hakkıyla kapanmak  nasip olur inşallah. Sen kapalımısın
(8,161 puan) tarafından
Yani sen de bunu kırıcı bir dille söyleyeceğine daha da teşvik edici bir şekilde, bahsettiğin tesettürlü kardeşlerimize özendirerek de söyleyebilirdin
(5,807 puan) tarafından
Kırıcı olduğumu sanmıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Pantolon mu sıkıntı şal mi şimdi :))
tarafından
:))) kız güldüm hahass
(684 puan) tarafından
Şal hangi renk alabilirim saks mavisinin üzerine pantolon da beyaz hariç hangi renk giyebilriim :)
(7,470 puan) tarafından
Buz mavisi kotlar olur mu tunik spor mu aynı tonlarda şal olabilir gri olabilir siyah olabilir sen tunigi at ta bakalim
(684 puan) tarafından
Kot da giyemem canım giyemiyorum rahat edemiyorum yani attım bak tunigi ben altına gri pantolon aldım sırıtmadı
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Saks pantolonla takım yapın üzerine de beyaz şal 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gümüş rengi çok güzel gidiyor bunlara aynı renk pantol alsan takim gibi olur gride şal offf

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,916 cevap

329,221 kullanıcı

...