0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar kaynanam canımı çok sıktı dayanamadım mutfakta bağırdım kayınbabamın yanında çok öfkeli bir şekilde o gündür görüşmüyoruz konuşmuyoruz ama bayramda mecbur gidicem valla nasıl olacak bilmiyorum yüz yüze dahi gelmek istemiyorum bana bi akıl verin hele böyle bir durumla karşılaşıp giden var mı evine ya benimle aynı konumda olan 

7 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Neden kavga ettiniz bacım eğer kin tutmuyorsanız bayramda barışırsınız
(108 puan) tarafından
Diğer oğlana daha çok ağırlık veriyo haksızlık yapıyo ona kredi çekip ev yapmasına yardım etmişler kayınbabam kiranıza destek olcam dedi o da atladı ordan tuttuğunuz evin kirası düşük olursa destekleyemeyiz konu bu yani canım
(1,409 puan) tarafından
İnşallah onlar ağzına sıcarlar bizde de aynı problem var büyüğü için ölcek
(612 puan) tarafından
Maddiyatla ilgili konularda eğer sizin kazancınıza göz dikilmiyorsa bu sekilde konuşmak , tartışma konusu yapmak hoş değil ya. Diğer oğluna daha ağırlık veriyorsa bunu sorun etmesi gereken kişi eşin, konuşması gereken de. Haksizsin demiyorum ama ben kendim için söylüyorum asla böyle bir konuşma yapmazdım. Eşimin annesi ve geri planda kalmak onu rahatsız etmiyorsa banane ki derdim.
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Affedilmeyecek bişi değilse git elini öp barışın.uzatma boşver. Eşin için en azından.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Konusuna göre değişir bence.eger halledilecek şeyse barışın.ha mesafeni korursun gene .ama eğer iftira gibi yalan atma gibi bir durum varsa asla gitmem
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bişey olmaz canm olan oldu konuyu acmazsa sende açma bayramlas otur 
0 oy
tarafından
Bn neler yaşadım cnm nelereeer ama hicbise olmamış gibi devam ediyoriz birliğiz mecbur içinde hep kalacak o öfke doru düzgün ısınamicaksin kaynana n yaparsa yapsın 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hiç bir mecburiyetin yok bence, benimki hakaret etti konuşmuyorum bayramda aramam gitmem büyük konuşmayayım Allah mecbur birakmasin, görümce min düğünü var kurbandan sonra ona da gitmem
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Olayı bilmediğim için merak ediyorum gidersem bana nasıl davranır diye mi çekincen, keşke bağırmasaymışsın. Ben de sevmem gitmiyorum da gitmeyeceğim de ama eşim destekçimiz çünkü sabırla saygıyla cevaplarımı veriyorum. Onlardan bana haber geliyor bayram yaklaştı gelmeyecek mi? Bu kırgınlık ne kadar sürecek diye.. Sen eğer ki sorun büyük değilse git, ellerini öp. Bırak büyüklük sende kalsın bağırmasaydın böyle demezdim ister git ister gitme derdim. Bazen insanları affetmek gerekiyor ki yüzüne baktıkça yaptıkları aklına gelip mahçuo olsunlar diye.. Hakkınızda hayırlısı olsun, eşin ile senin ortak kararın önemli.

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 472 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,938 göst.
8 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 295 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,722 soru

24,089,574 cevap

331,687 kullanıcı

...