0 oy
3,258 göst.
Diğer kategorisinde (3,793 puan) tarafından
Bu gece duanizda bize de yer verin. Yavrum 2.kat balkondan aşağı düştü verilmis sadakamiz varmış ki tek bi yerinde cizik bile yok. Acil doktoru beynin sag tarafında biseyden suphelendim deyip beyin cerrahina atti tomografisini. Dua edin hic bi sey olmasın yavrumda evimize gidelim sağ Salim 

94 Cevaplar

0 oy
(2,397 puan) tarafından
Kurban olduğum RABBİM şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa ihsan eylesin yavruna Âmin umarım önemli bir şey değildir çok ama çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış RABBİM size bağışlasın yavrunu Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin Âmin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy çok geçmiş olsun inşallah iyidir ya
0 oy
(819 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korktugunla sinamasin
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Verilmiş sadakaniz varmis Rabbim size bağışlasın korktuguna ugratmasin inşallah 
0 oy
(577 puan) tarafından
Ayy gevmis olsun.

ALLAHim size bağışlasın. 

En çok korktuğum şey:(
0 oy
(8,843 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bişey olmaz inşallah Allah korumuş. Benim yigenimde merdivenlerin korkuluğu yoktu 2 katın merdiveninden aşağı düşmüştü hiç bişey olmadı Allah'ın izniyle 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun lütfiye  ya nasıl oldu ya yavrum kıyamam rabim korktugunza ugratmasi sağ salim temiz çıksın tomografisi çok üzüldüm ya 
(3,793 puan) tarafından
Sağol balım temiz çıktı herşeyi çok şükür ben uçan adam oldum diye geziyo evde
(7,034 puan) tarafından
Ahahha tövbe tövbe kız Allah korumuş sadaka ver bolca ☺️☺️☺️
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla evinize dönün daha beterinden korusun 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım rabbim çok geçmiş olsun rabbimin izni ile tahlilleri temiz çıkar da evinize gidersinjz 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzu rabbim korumuş. İnşallah birşey çıkmaz tomografide de 
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim bu kadarla geçirmiş olsun inşallah.allah korumuş sadakaniz varmış.rabbbim el şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah 
0 oy
(766 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah bu mübarek günler de yüzünüzü güldürsün 
0 oy
tarafından
Ayy Allah korumuş yavrucağı çok geçmiş olsun. Bişiciği yoktur da doktorun şüphesi boş çıkar umarım. Size bağışlasın Rabbim 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ayy Allah'ım şifa versin canım çok geçmiş olsun :(
0 oy
(22,847 puan) tarafından
Canımmmmmmm çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın nasıl oldu çok üzüldüm lütfişim ya kıyamam nazara geldi bebe :((((
(3,793 puan) tarafından
Annemle çamaşır sermeye çıkmışlar. Minicik bi boşluk vardı kasla goz arasi kaymis ordan . Koca kafasi nasıl sığdı o delikten bilmiyom . Düşünce aşağı balkonun telleri yavaslatmis. Üstü bile kirlenmemis yavrumun
(22,847 puan) tarafından
Allahım esirgemiş resmen ya kuzum benim
0 oy
(2,964 puan) tarafından
Canım Rabbim şifa versin şu mübarek günde  korktuğuna uğratmasın inşallah  bişeyi yoktur 
0 oy
(396 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun evladını sana bağışlasın inşallah temiz çıkar sonuçlar amin
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Ay Allah kimseye yaşatmasın cok kotu rabbim korusun cok geçmiş olsun hemen birşeyler dagıtın 
0 oy
(7,564 puan) tarafından
Ayy tüylerim dikenlendi çok geçmiş olsun ya inşallah birşeyi yoktur cnm haberdar et mutlaka 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Ayy en korktuğum seydri Çok geçmiş olsn 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 284 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusufcan (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 655 göst.
0 oy
9 cevap 440 göst.
4 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Nehir Neva❤ (1,064 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,257 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,848 soru

24,008,039 cevap

327,654 kullanıcı

...