0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar azı disimin kenarı kırılmıştı bı diş kilinigine gittim. Baktı doktor dolgu yapilicak dedi   disime dolgu yapmadan bir kaç işlem uyguladı ama kanal tedavisi yampmamis sinirlere inmemiş.gecici dolgu koyup eyer gece sgrirsa sinirlere inicem dedi agrimassa 10 gün sonra gel dolguyu yapicam dedi. Buggun  gittim gerçek dolguyu koymadan önce uğraştı gene ugrasinca agrimayan dişim agridi sonra dolguyu yapıştırdı.suan sızlıyor hale .varmi tecrübeli olan kanal tedavisi yapmadan dolgu yapilirmi.kusura bakmayın uzun oldu inşallah agrimaz ya.bi daha gitmem o doktora .
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bı bakiverin arkadaşlar varmı tecrübeli olan
tarafından
Kız uyarıyı kim verdi niye ki.burda Didim ağrır siz uyri verirsiniz
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Bir kere dolgu sinirleri alınmadan yapılan bir işlem olmamli keşke kırılan yeri onarmadan anesteziyi verip sinirleri alıp tam tamına dolgu yapsaydı bir daha ugrasmazdiniz acıyla siziyla onun için diyorum ben 9 kere dolgum 2 gomulu 20lik dis cekimi 1 tane de normal azi dişi cekimi operasyonları geçirmiş biri olarak diyorum canim ben çok çektim dis ağrısı yaşım 23 sen düşün ağızda sağlam dis kalmadı
tarafından
Canım ilk uyusturdu anestezi verdi 25 dakika boyunca işlem yaptı ama sinirlere inmedim dedi anlamadım ki ne yaptı.sonra geçici dolgu yaptı ağrı olmassa gel gerçek dolgu koyayım  dedi benimde yaşım 30 dişlerim delik deşik oldu ya Allah'ım vermesin diş ağrısı kimseye banada ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,619 soru

24,157,526 cevap

335,179 kullanıcı

...