0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

On gündür bezini çıkardım ve klozete oturmuyor korkuyor lazimliga yapıyordu 

Ve kendi söylemiyor ben söyledikçe gidiyordu 

Bu sabah lazimligi aldım ve sakladım oğluma kedi götürmüş bak artık biz buraya yapacağız tuvaleti dedim 

.aradan bir saat geçti elimden tutup anne gel gel dedi banyoya götürdü bende aferin oğluma dedim  oturdu 

Ve eline kalem kağıt verdim yaza yaza oyalanei ve yaptı yaptık sonada cagridi anne eeegg yaptım bak diye sanırım başardık yaa kizlar:P

5 Cevaplar

0 oy
(3,504 puan) tarafından
Oy maşallah canım inşallah böyle devam eder darısı bize artık kaç yaşında şuan 
tarafından
İki buçuk canım valla inşallah birkaç kez yaptı altına sona işte öğrendi biliyor ama korkuyodu
(3,504 puan) tarafından
Kızım temmuzda 2 yaşına giricek yazın bı denemeyi düşünüyorum bende ama bakalım inşallah bizde çabucak başarırız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay canm kızım 23 aylık anlatır mısın nasıl ogreticem . Ben de baslicam 
tarafından
Canım oncelikle kızın hazirmi ona bak yani gizli gizli kalan yapıyor mu yapınca ıslak mendili bezini getirip anne yaptım diyormu ifade edebiliyor mu bunlar onemli
tarafından
Evet canm çişini değil ama büyük olanı yapınca hep anne uf yaptım diyo
tarafından
Ozaman canım bezini ortadan kaldır ona artık beze yapmıcani şöyle ama daha küçük bir kaç ayı daha var sankim ve aparat al klozete oturt başta çok korkuyorlar benimki çok korktu o yüzden lszimlik aldım ve sürekli başında bekleyip sorman yap demen lazım on on beş dakikaya bir götürüp yapman lazım bu süreçte altına yapacak yapınca asla kizmicaksin çünkü mecbur yapacak kizarsa korkuyolar
tarafından
Hm klozet yok cnm lazimlik olmadan direk ogretsem alaturka tuvalete
0 oy
tarafından
Gözün aydın canm
tarafından
İnşallah devamı gelir sağol canım bu oğluma çok uğraştım çünkü oruç vakti çok zor cidden
0 oy
tarafından
Hade gözün aydın canım darısı bizim başımıza bayramdan sonra havalar ısınsın bende başlıyacam inşallah 
tarafından
İnşallah canım çok zorlu süreç baya sabır istiyo
tarafından
Demi ayy bende en çok ondan korkuyorum bakalım canım
tarafından
Evet canim valla evden dışarı çıkmaya aksın en az iki hafta
tarafından
Biz hep evdeyiz sorun yok ama önemli olan hemen öğrenmesi canim lazimlik buldum trendyoldan alacam inşallah bir de yaptığında söylüyor anne pırt yaptım diye ☺ küçüğüne de çişş diyor ☺
tarafından
Valla hemen öğrenir ins ben on gündür çabalıyorum
0 oy
(1,337 puan) tarafından

Kız paylaşma hemen nazar oluyor :( 

tarafından
Kız ahaha kacgundur çabalıyorum hemen ogrenmediki:)
(1,337 puan) tarafından
Aşko olsun nazara inanan biriyim maşallah ben burda Bi paylaştım oglum 1 sene çişi unuttu hep kaçırdı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 431 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,173 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,922 soru

24,175,921 cevap