0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
35+2 haftalık olduk şükür bu Zamana kadar bı sorunumuz yoktu ama bu hafta boyunca sürekli bı ağrı özelikle akşamları sirt ağrısı başladı şimdi de yarın kontrol var bir aydır gidememistim hastaneye sancı çıkarsa direk aliyolarmis sezeryan da 2 hafta da beklese en azından şu an dogrsa çok küçük ve kuveze alırlar 35 haftada bu şekilde doğum yapan varmı 

13 Cevaplar

0 oy
(15,833 puan) tarafından
Canim sirt ağrısı sadece doğum habercisi değil artık agirlasiyorsun normal ağrıların olması kendini korkutma
(782 puan) tarafından
Sırt ağrısı bugün başladı bende öyle diyorum ama akşam olunca kasıklarımda gidip gelen sancılar oluyo dün yuruyemedim nerdeyse sabahta sancı olan yerler agriyo inşallah agirlastigim içindir
(15,833 puan) tarafından
Korkutma canım.kendini bol bol dua et vardır vakti saati allahin izniyle sağ salim al kucagina
-Reklam-
0 oy
tarafından

Korkma canm benm kızım erken doğdu 36+4 te şuan 2.5 yaşında oldu bile <3 sağlıcakla gelsin inşallah

(782 puan) tarafından
İnşallah kizlar bide erken doğar diyolar ya ikinci olacak nasipse yarını iple çekiyorum bı aksilik olmaması ve için rahatlaması icjn
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Korkma canım agirlastigin için ağrın olabilir benim oğlum 36 haftalıkken doğdu şimdi 8 yaşında aklına kötü şeyler getirme 
0 oy
(9,528 puan) tarafından
Ben de 32den sonrası hep korkuyordum sancım da vardı. 41+2de doğurdum jsjsjsjjs
0 oy
(639 puan) tarafından
Haftan artık güzel korkulacak bişey yok. Ağrıların olması bu haftadan sonra normal vücut ağırlaşıyor illaki doğum habercisi olacak diye bişey yok ki erken doğsa bile bişey olmaz Allah'ın izniyle kendine vesvese verme. Benim kızım tam 36+0 da doğdu küveze almadılar diye sevinirken sarılık oldu bir hafta sonra sarılıktan yattık. Hayırlısı için dua et 
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Xanim sırt ağrısı tek başına doğum habercisi değil 36 inci haftadan 40 a kadar doğum belirtileri sırt ağrısı hersey vardi sanci da çok az çıkıyordu sonuç doğmadı seseryanla aldılar
0 oy
(10,381 puan) tarafından
Bunlar yalancı sancılar canım herkeste oluyor 
0 oy
(15,738 puan) tarafından
35+5 de yaoptim 30da rahim kisalmam ve acilmam oldu
0 oy
(14,343 puan) tarafından
Kendini korkutup bebeği strese sokarsin sakin ol. Bel ağrısı normal son ayda bebek büyüyo ve olduğu yere sigamiyo organları kemikleri sıkıştırıyor baskı uyguluyo gün içinde ayakta kalip yoruldugun için akşam oturduğunda hissedersin agriyi sağ salim zamanında al kucağına sağlıkla. Ben 38 de doğum yaptım büyük oğluma ama strese girmiş bebek dediler acil alındım suyum kalmamıştı sızmış 15 gün yoğun bakımda kaldı 
0 oy
(10,286 puan) tarafından
Ayni haftadayiz ayni bende de kasik agrisi baski sirt agrisi mide yanmasi bulanmasi ne ararsan basladi bu hafta dogarsada dogsun saglikli olsunda 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canım Gül evimdesin yani ağrıların olacak tabii ki de dikkat et o zaman bir şey yapma yat kendine bak falan 35 haftalık da doğum yapan oldu mu evet yengem oldu küvez'de kaldı Bebek bir ay falan sonra verdiler işte sıkıntı yok yani ama elinden geldikçe erken doğum yapmazsan da olur
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Canım her hamilelik bir değildir ama sana kendi yaşadığımı söyleyeyim Benim de çok ağrılarım vardı Sırtımdan belime vuruyordu belimden kasıklarıma vuruyordu bildiğin doğum sancısı gece kalkıp acillere gidiyordum hiç ağrım çıkmıyordu eve geliyordum tekrar başlıyordu Ağrım ama ben de tansiyon da vardı yani Tansiyonum 19/9 oluyordu yüksek riskli geçtiğim için beni 37 haftamda sezaryen yaptılar bebeğim Allah'ıma çok şükür küveze girmedi ama bu demek olmuyor ki benim bebeğim küveze girmedi diye Seninki de girmeyecek olmuyor ya da bende ağrı çıkmadı diye sende de çıkmayacak olmuyor Sadece çok düşünüp stres yapma stresle çok etkiliyor bazı şeyleri Ben Eşimin ailesi yüzünden çok strese girdim Aynı apartmanda oturuyorduk Sürekli her şeyi eleştiriyorlardı kendi Tansiyonumu da böyle çıkardım Şu anda da tansiyon hastasıyım diyebilirim sana ama çok böyle düşünme kendini strese sokma Bir de son zamanların imkanın ve vaktim varsa Bence her hafta git ben mesela işte dediğim gibi bazı sıkıntılarımdan dolayı her hafta gidiyordum takipliydim yani canım Sen de öyle yap Çok ağrın varsa her hafta git bence Tabii sen bilirsin Bunlar beni tamamıyla naçizane fikrim
(782 puan) tarafından
Teşekkür ederim üşenmeyip uzunca anlattığımız için
Ben zaten uzun usre gitmedigimden bence tedirginim bundan sonra her hafta gidersem böyle düşüncelerim kalmaz inşallah
(2,204 puan) tarafından
Kalmaz canım hiç merak etme sen her hafta git için rahat olur
0 oy
(102 puan) tarafından
Canim bende 38 haftada dogum yaptim benim oglanda vaktinden once geldi herhangi bi saglik sorunumuz yok çok şükür su an 2aylik olduk bile tabi benim ki normal dogumdu nstde agrim cikinca doktor yatis verdi yoksa daha bekliycektim ben gunumu agrim sizim suyum falan gelmemisti

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 528 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 317 göst.
0 oy
14 cevap 749 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (16,380 puan) tarafından soruldu