0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar 3 aylık bebeğim var sürekli ağlıyor uyumak istiyor gazı var ağlıyor kucağa niye almadım ağlıyor bırakınca ağlıyor uyumadım diye uyandım diye hep ağlıyor gaz sorunumuz var evet ama damlalarla idare etmeye çalışıyoruz gerçekten kafayı yemek üzereyim gerçekten sinirlerim alt üst oldu anneme diyorum gel biraz yardımcı olursun bana diyor ben senin gibi bir kızı büyüttüm sen de 9 ay boyunca ağladın  kucaktan kucağa anca sustu sabah başlıyorsun akşama kadar susmuyordun tamam diyorum o zaman birgün gel temizlik yapayım diyorum bana bakarız diyor neden böyle davranıyor bilmiyorum çok morelimi bozuyor hemde çok üzülüyorum onun bu tavrına hep bahanelerle geliyor bana birgün aradı beni ağlıyor diyorum bana diyor bu çocuğa hep ağlıyor dersen ağlar yükleme yapma çocuğa sanki ben dedim diye ağlıyor ben istemiyiö ağlasın sürekli zaten hiç sabırlı biri değilim sanki ben suçum herşey bişeyiöi anlatmak istemiyorum artık neredeyse oysaki hiç öyle biri değildi neden böyle oldu anlamadım üzüntüden stresten sütüm iyice azaldı napıcam bilmiyorum. Atak haftasndaymışız bir türlü bitmesi gitti Rabbime şükürler olsun hastalıktan ağlamıyor ama off ne yapayım ben sanırım psikolojim bozuldu 

2 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ay bu anneler destek olacağına neden köstek oluyor. Benim annemde aynı zamanında bende senden çok çektim der yada ettiklerin yüzünden günahından böyle bı çocuğun oldu falan der. İnsanın sınırı daha zıplıyor bunları duyunca. Ben seni çok iyi anlıyorum oğlumda aynı anlattığın gibiydi artık sinirden yeteerrr diye bağırıp rahatlatirdim kendimi. Ağlamaktan göbeği fıtık olmuştu. Ben 3 aylıkken kaynanama gidip kalmıştım bı süre 
(15 puan) tarafından
niye böyle yapıyorlar anlamıyorum gerçekten elbet geçicsl bu günler ama hiçte böyle biri değildi neden öyle oldu anlamadım. Ben p ağladılça ağladım çığlıklar attım ama yok şuan hala devam ediyoruz inşallah biticek.Benim gidecek bir yerim yok şuan için kaynanama da gitmezdim burada olsalardı zaten
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canım kucak istiyorsa kanguru al bağla yap işini bende hep evin içinde bebek arabasina puseti takip onun içinde ben nereye o oraya ev süpürüp silerdik oda oda benimle gelirdi bir müddet o sıkıntı inan büyüsün daha fena 
(15 puan) tarafından
Kucağımda süpürge iş yapıyorum kanguruda durmayı da çok sevmiyor büyüsün ağlamasın yeter Rabbim sağlık versin
(7,470 puan) tarafından
Kızım 3 yasind aaglamadiginimi sanıyorsun illallah ettiriyor evde bağırıp çağırıyor herşeye ağlıyor gezsin diyorum markete gidiyoruz birşeyler almak için agliyor aşağı iniyoruz yukarı çıkmam diye ağlıyor yani her gittiğimiz yerde reziliz anlayacağın ağzımız tatlı biryere gidemiyoruz canları sağ olsun napalim
(15 puan) tarafından
Ayy deme öyle şeyler bana lütfen şimdiden strese giriyorum:)
(7,470 puan) tarafından
Öyle canım dost acı söyler banada hep yok 1 yaşına gelsin duzelr yok 2 olsun düzelir dediler Mayıs'ta 3 olacak hiç umudum yok :)
(7,470 puan) tarafından
Sen rezene iç kimyon kat bütün yemeklerine rezeneyi aktardan tohum olarak al havanda ez öyle demle iç bırak bı müddet ev işi yapma bebeğimle ilgilen en önemlisi sen sakın ol sen stres yaptıkça bebek daha çok ağlıyor kızım da zor bı bebekti hep mutfakta aspiratör altindaydik uykuyu sevmez istemez bebek arabasında evde geze geze uyurdu ha uyumayip dursa yine tamam ama ağlardı hep geçiyor ağlamalari konuşunca derdini biliyorsun ama bu sefer derdi başka oluyor bebekken 9 ay boyunca süt alerjisi vardı bide ondan çektik zor malesef seni çok iyi anlıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 413 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Buu18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,102 göst.