0 oy
778 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar eşinizin anne baba kardeslerine maddi yardımında sınırınız ne? Ne kadara kadar müsade edersiniz? Merak ettim :) 

36 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Kardeşleri dışında anne babasına sürekli para yedirebilir sorun değil yeter ki diğerlerine 1 kuruş gitmesin
-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından
Böyle şeyler karşılıklı olur tek taraflı değil yani maalesef bizde tek taraflı o yüzden istemiyorum hiç 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Müsade? Herseyini verebilir bizi hmalnetmediği sürece
0 oy
(1 puan) tarafından
Hayırlı Akşamlar Canım Benim Eşim Sürekli maaşını alınca babası isterdi 3 gönder 5 gönder 2 gönder falan derdi hep borçları var ve bitmiyo. Ben yırtık pantalon giyerdim o babasına verirdi benim kendi babam bana harçlık gönderirdi ayda 1000 bazen 500 bazen 1500 falan bi gün canıma tak etti yeter artık önce evine eşine bak eksiklerimizi gider sonra yardım edersin kalırsa dedim 3.5 yıldır evliyiz 3 yıl boyunca hep aynı şeyler yüzünden kavga ettim 6 tane bileziğimi aldı Kayınbabam yine sesimi etmedim çünkü gerçekten seviyorum hepsini ve çok iyiler altlı üstlü oturuyoruz ama imkanımız varken babam bana bakmak zorunda mı bi daha benden habersiz 1 kuruş dahi vermiceksin dedim bu seferki kavga çok büyük oldu ve bitti Allah'a Şükür. Yine versin vermesin demiyorum ama kaynım geceleri 2 3 e kadar o kafeden bu kafeye gezip keyfine bakarken onun borçlarını neden eşim ödüyo ki. Hastalık olsa Amenna ama önce evine baksın eşin sonra imkanı varsa yardım etsin.
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Hesap işlerine ben karışmıyorum ama soruyorum neden verdin mantıklı bir açıklama yaparsa sorun yok öbğrtürlü bn kendimden çocuğundan evimde kısıp kenara bişiler koymaya çalışırken o abartırsa olay çıkar 
0 oy
tarafından
Karışmam hiç. İstediği kadar yardım edebilir. Evlendiğimizde eşimin ailesinin baya borcu vardı eşimle karar verdik altınları verip borçları kapatsınlar diye almadılar. Eşim para için destekte bulundu. Hala daha aylık 4-5 bin verir kredi borçları için. 
0 oy
(4,802 puan) tarafından
Eşim kendi bilir sınırını ..karışmam hiç .. ama muhakkak söyler benden habersiz yapmaz.. tek onlara değil benim ailemede elinden gelen desteği gösterir sağolsun.. bizde senin baban senin annen konusu olmaz .. 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Eğer ihtiyaçları varsa verebilir ama bizden kısmadan yani kizimdan özellikle onun ihracını bırakıp ailesine verirse karşı cikarm tabi
0 oy
tarafından
Babası yok annesi var onunda durumu bizden kat ve kat iyi ama sorsan hiç bişey im yok der deprem oldu Bi kasabada oturuyoruz 3 gün Bi akrabanın aracında kaldık buradaki petrol nakit çalişti kart geçmedi 1 hafta elektiriik yoktu bizde hiç para yoktu istedik 300 lira kadın vermedi ya çok zor Bi durumdu geldi bizde kaldı aynı ortamda uyuduk ben yatağını kaldırdım yastığının altında Bi kese içi para ve altın doluydu o sırada eşim girdi çadıra ve ikimiz nasıl ağladık yani çok zor borç istemiştik oysaki
0 oy
(14,911 puan) tarafından
Hiçbir şekilde ses çıkarmam. Haddim değil. Aynı şekilde o da. İhtiyaç varsa elimizde de varsa ailelerimiz bizden medet umacak tabi elden değil. Deprem esnasında bir sürü derdimiz oldu derman olduk elhamdülillah 
0 oy
(440 puan) tarafından
Bizim yardımımıza ihtiyaçları yok ama yaparsada sınırı yoktur,bizden kesmiyorsa annesi babasıdır elinden geldiği kadar yapar.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Durumları yoksa bizimde durumumuz iyiyse ses etmezdim ama insanı enayi yerine koyuyorlarsa karşı çıkardım
0 oy
tarafından
İzin vermiyorum ablaları evlı zaten mümkünse yemesınler bizden zamanında çok yemişler babası emekli oldu parası var dün bır yoğurt aldı dıye şu kadar tuttu diye parasını ıstedı benden bir tek annesıne bir şey demem istediği kadar versın annedır emegı çok var üzerinde bana ıgnesı yok kaynanamın kızıma da yok beklentım de yok ama oğlu verır vermez o ister istemez karısmam ama dıgerlerıne verdırtmem esımde vermiyor zaten zamanında çok kavga ettık akıllandı bır kuruşunu kımsede bırakmaz
0 oy
tarafından
Anne babasına yardım etmiyoruz maddi olarak çünkü kendimize anca yetiyoruz onlarda bize aynı şekilde yardım etmiyor maddi olarak.Kardesleride şuan evli değiller biri küçük zaten biride çalışıyo zaten yardım edilecek olursa eşimin elinden gelirse yardım yapar tabı karışmam yani çünkü benim aileminde ihtiyacı olduğunda yardım edeceğini biliyorum eşimin 
0 oy
tarafından
Eşimin kardeşleri yok babada yok sadece annesi var altimizda yaşıyor onada ne eksiği varsa o diyemez ben ondan habersiz alır veririm cöpsüz üzüm benimki
0 oy
(577 puan) tarafından

Bütçemizi sarsmayacak kadarına bir şey demem.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 346 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 645 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,214 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu