0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Kızlar banka kartı kullanamıyorum borcum var ödeyemiyorum ödeme şansım da yok boşandığım o.c eşim bana taktı borcu benim üstüme kullandı benim başıma kaldı biraz param var biriktiriyorum ama karta koyamıyorum buda canımı sıkıyor annemin üstüne hesap kartı açtırıp annemden almak istiyorum kart kimseyede güvenemiyorum ya:D bunun başka yolu çaresi yokmu altın falan düşünmüyorum

4 Cevaplar

0 oy
(4,214 puan) tarafından
Başka bir bankadan hesap açtır kendi adina
(4,214 puan) tarafından
Bence eşini mahkemeye ver bu parayi beraber harcadik de oda sende birer miktar ödeyin kapansın yarin birgün banka kapina dayanip herseyini alir benden demesi madem odemiyceksiniz ne diye harcadınız
(726 puan) tarafından
Eşim kullanıyordu benim adıma borcun hapis cezası oluyormu canım
(4,214 puan) tarafından
Tabikide olur icraya gelirler borcu karşılayacak bişey bulamzlarsa iş uzar
(726 puan) tarafından
Yani ceza evine atarlar mı
(4,214 puan) tarafından
Atarlar tabi öyle kolay mı bankadan para alip harcayıp ödememek öyle olsa herkes yolunu bulurdu bacim çocuk oyuncağı mi bu
-Reklam-
0 oy
(11,550 puan) tarafından
Paran varsa borcunu öde banka yanına bırakmaz. 
(726 puan) tarafından
Canım fazla borç 50bine yakın nerden oducem faiz işledi bide elimde fazla birşey yok sürekli oducek durumda yok
(11,550 puan) tarafından
Yani bunun sonu haciz e hapse kadar gider
(9,080 puan) tarafından
Aynn yada calisiyosan calisirsam maasina bloke konur
(726 puan) tarafından
Hapis yatiriyolarmı borç için Hapis cezası varmı
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Annenin. Kartini kullanabilirsin atmden para yatirir cekersin subede islem yapamassin.  İnternet bankaciligindan diger islemleri yaparsin. Senin telefonunu kaydettirirsin bankaya sifre falan sana gelir. Tabi birinin hesabini baskasinin kullanmasi yasal degil o ayri mesele
(726 puan) tarafından
Bankaya kendi telefonumu nasıl vericemki olurmu birde mobil kullanabilirmiyim kendi telefonumdan
(9,080 puan) tarafından
Hesap actirirken Annenin telefon numarasini  degil kendi telefon numarani verirsen musteri nonu sifreni girince internet bankaciligi ve mobil bankaciligin dogrulama kodu sana gelir girersin. Annein numarasini verirsen int bankacgligina girerken annenin nosuna dogrulama kodu gelir ya annen sana soyler o anda o sekilde giris yaparsin yada. Annenin yanindayken dogrulama kodu annenin tel msj gelince bakip girersin.  İstedigin her islemi yaparsin
0 oy
tarafından
Annenin hiç hesabı yoksa direk enpara aç veya Akbank internet üzerinden açılıyor annenin ismini yaz ama Kendi numaranı koy aç kendine kulaln nolcak anandir yada al annai git bankaya ama kendi numaranj ver
(726 puan) tarafından
Annemin hesabı var İnternetten akbank hesap açabilirmiyim Annemin adına cnm
tarafından
Nereye hesabı var
(726 puan) tarafından
Ziraat
(726 puan) tarafından
Canım enpara indirdim telefonuma annemin tc sini girdim kendi numaramı girdim uyuşmuyor yazdı kayıt olacaktım
tarafından
Annenin doğum tarihini girdin insalaj

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu