0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızlar çok afedersiniz sabah sabah da sorulmaz ama günüm yoğun olacak o yüzden vaktim varken yazayım dedim.. 

8 ay önce normal doğum yaptım. Kasım 28 de spiral taktırdım. O zamana kadar ilişkide Bi farklılık yoktu. Sadece Bi kaç sefer spiral varken ilişki sonrası ufak da olsa ağrım oluyordu. 20 martta spirali çıkartırdım kanamam çok oluyor diye. Şimdi ise ne zaman ilişki olsa aşırı canım yanıyor çabucak bitmesini istiyorum. Karnım ayrı acıyor vajina ayrı. Akıntım da çok bu aralar. Neden olabilir ki? Bu sebepten de doktora gidilir mi bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,402 puan) tarafından
Evet bu sebepten gidilir tabi en iyisi bir gidin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz
0 oy
(684 puan) tarafından
Benimde senesi dolunca spiralim kaydı hastahanelik oldum öyle böyle değildi sonrasında enfeksiyon normalde 8-9 bandında olması gerekirken bende 20 olmuştu doktor yatış verdi ben yatmadım küçük çocuğum var diye vajinal fitil iki üç tane antibiyotik bilmem ne bir sürü şey verdiler benimde çok kanamam oluyordu aşırı 10-13 gün arası kaynanam normal normal diyordu hasta olunca çocuğun bezinden takiyordum doktor bunun normal olmadığını anlamadınız mi bilmem ne diyp bağırınca daha spiral lafını ağzına alamıyor hakkımi asla kimseye helal etmiyorum. En kısa zamanda bı kadın doğuma cik spiral bende yoğun enfeksiyona sebep olmuştu belki sendede öyledir doktorum kesinlik 3 ay takilmaycan sonrasında istersen taktir dedi spiral de ben taktirmıcm daha ihmal etme sonrasında yatış veriyorlar öyle kötü oluyorsun 
(983 puan) tarafından
Ay Allah korusun canım yaa. Bende de öyleydi 15 gün full kanama. Dediğin gibi kızımın bezlerinin kullanıyordum. Afedersin tuvalete gitmek istemiyordum o kanı görmemek için. Doktorlar da normal deyiş durdular sendeki gibi. Ama işte çıkarttım daha dayanamadım
0 oy
tarafından
Enfeksiyon kapmış olabilir sin mantar olabilir geçmiş olsun Bi doktora git en iyisi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 641 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mihrimah34._.34 (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,755 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 1,178 göst.
26 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 126 göst.