0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bitleri temizlemeye çalışıyorum. Ne kullanırsam bu illet bı daha geçmez. Şükür bit bulmuyorum ama olmuş sirke denk geldi bı tane bugün . 1 hafta öncesi saçtan birsuru bit ayiklamistim kızımın. Bit neyi sevmez ne yapsam saçıma ne sürsem gecmez

3 Cevaplar

0 oy
(233 puan) tarafından
Keskin kokulara gelmez nane yagi lavanta yağı biberiye yağı
tarafından
Bu yağları nasıl kullanicam peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurumuş lavanta tohumlarının içine kafur taşını kır bunu küçük kese toplar şeklinde dik. Ve lastiğe sabitleme yani toka yap en doğal çözüm bu bence 
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cano bak geçen ay benimkide bitlendi ama bir hafta dolmadan temizlendik.bana kuaför dedi.bit sampuanini her gün yapıyorsun.icinde yazan 3 dk ya bakmiyorsun.cocugun saçını ıslatıp köpükle streç sar beklesin yarım saat kafasında.acinca daha yıkamadan o bit tarağı ile guzlece tara bir önden bir arkadan.ddemir taraktan al plastik sokmuyor sirkeyi.gun içinde bildiğimiz kolanya var ya onla saçı bolca islatiyorsun tariyorsun yaklaşık yarım saat 40 dk tara kurudukca islat şakır şakır tara omuzuna bir havlu koy çocuğun.sirkeyi taraga nasıl döküyor izle kolanyayi
tarafından
Geçtiğimiz sene de bitlendik kolonya falanda denedik pek işe yaramamisti canım bıktık valla bu illetten hem maddi hem manevi yipratiuor
(12,026 puan) tarafından
Öyle tabiki bir bir şampuanı 150 TL en dandigi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
20 cevap 545 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Misafiirrrrr (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Belinay122 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy