0 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (512 puan) tarafından
Selam herkese bugün evde yağ bitmişti ben de eve sipariş edicektim eşim dediki gidip kendin al benimde canım istemedi çıkmak sonra dediki oturduğun yerden bir kalk artık dedi sonra böyle laf kavgası etmeye başladık. Ben ona dedimki benim yağı internetten almamın sana ne zararı var dedjm o da bana ya kes ya salaksın falan demeye basladi Gördüğünüz gibi hiç bir sebep yok saçma sapan bir şey. Sonra ben de ona senin her istediğine tamam diyorum diye bir yerlerin kalktı dedim. O da bana senden bıktım bosanicam senden dedi. Bende boşan şimdi git dilekçe ver bende senden bıktım dedim. Şuanda da karı gibi trip atıyor. Çekip gidesim var ailemin yanuna ama gidersem dönmem biliyorum. Evin içinde de böyle kuslukten nefret ediyorum. Konusulabilecek biri de değil. Böyle olaylarda konuşmaya çalışınca daha da çekiyor kendine napiyim ben bunu şimdi 

15 Cevaplar

+4 oy
(17,352 puan) tarafından
Kari gibi trip atiyor lafi ne kadar çirkin. Sen kadin olmana rağmen kadınları kötü gösteriyorsun. Kocanin kavga sebebi gerçekten saçma. 
(512 puan) tarafından
Karı gibi trip atıyor derken şunu söylemek istedim. Hani kızlar nazlı olur genellikle ya ama nazi o yapıyor o amaçla soyledim
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
İnternetten sipariş vermek ne zaman salaklık olmuş? Ergenmide bos bos trip atiyor ailenin yanina gitmek istiyosan git ızmn canim madem bikmis bosansin ozmn
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Fazla üstüne düşme bence bunda abarticak bişey yok her evde olacak şeyler bosanicam demesi hakaret etmesi hoş deil ama bunlar için evini birakip gitmen doğru deil
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ayy kocanı asla kinamayacam, Allah muhafaza başıma falan gelir. Ben senin gibi sabırlı da değilim katil Olurum. cok berbat bir durum. Çok kötü huyu var eşinin, seninle alakasi yok. Bir göz dağı ver aha ben gidiyorum davayı açmaya falan de 
(512 puan) tarafından
Daha neler neler bu daha hiç bir şey ve ben hep susan tarafım genelde hadi diyorum kavga olmasın hep susuyorum ama sonuçta bende insanım benimde bir sabrım var
(5,397 puan) tarafından
Vallahi tahmin edebiliyorum daha neler neler olduğunu,çocuk var mi sizin?
(512 puan) tarafından
Var evet bir buçuk yaşında oğlum var
(5,397 puan) tarafından
O kötü işte çekip gidemezsin sadece bu huy için,başka iyiyse eve çocuğa duskunse ne bileyim. Bu da çekilecek huy değil
0 oy
tarafından
Geç başka odaya al eline telefonu kulaklığı aç bir müzik ya da film keyfine bak ye iç umursama konuşursa duymazdan gel o dönsün peşinde 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Namaz kiliyormusun
(512 puan) tarafından
Düzenli olarak kilmiyorum ama bazen sabah namazlarjni kılarım şükür namazı kılarım o şekilde kiliyorum
(2,938 puan) tarafından
Iyi canim kiliyordun biraz rahatlarsın eşin içinde otur düzgün bı sekilde konuş ama sınırlı andinda değil iyiyken konuş de benim begenmedigin haretketlerin neler tavırların neler ondan sonra sende kendini kini soyluyeceksin de böyle düzen yürümez ben kavga sorun istemiyorum de sorun neyse oturalım konuşalım de mesala hayatındaki artıları eksiler söyleyin
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Getirme parası alıyorlar ve daha pahalıya getiriyorlar ben de bir ara hep internetten aldım bir baktım ki 70kilo olmuşum fazla kilolar olunca disariya çıkmak istemiyor insan o yüzden hem maddi hem manevi dışarıya cik gez ama yağı neden eşin işten çıkınca alıp getirmiyor 
(512 puan) tarafından
İşten gelirken alırsa yemek yetismezdi o yüzden benimde bebeğim var bir yaşında cikasim gelmedi doğru teslimat ücreti vardı 10 TL. Ama ben hiç kendime para harcamayan bir insanjm bir tişört bile alırken elli kez düşünürüm. Ama eşim daha yeni 400 TL ye bilgisayarı bozulmuştu onu yaptirdi ben bişey demedjm
(1,754 puan) tarafından
Bilgisayar mecburi bir şey yaptırmayip çöpe mi atsın senin tek hatan yagin bitmeden önce aldırmamak tam bitmeden söyle alsın kendine de bak giyimini al bakımını yap sonra sana Allah razı olsun yemedi giymedi demez erkek aksine sen kadın değilsin olursun
0 oy
(5,218 puan) tarafından
Boşanacak bir olay yok canım burda.. mübarek günde şeytan oynamış biraz sizinle..her aile de oluyor tartışma bağırma.. bazen ağzımızdan çıkanı bilmeyiz sinirliyken.. benimkide çok trip atar alıştım artık.huyunu suyunu öğrenince göze batmıyor artık
0 oy
tarafından
Konuşma da ne öyle o tribinide duvara yapsın daha bı erkek bosanicam etcem ne kadınlar kızıp diyorda bı erkeginde ilk kez dediğini duydum sen ilgilenmedikce umursamadikca trip yapmakta anlamsız olur oturur koş kos
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Eşinin boşanacağım senden demesi bile dini açıdan nikahınızın tehlikeye girmesi demek bu sözü kolay kolay kullanmaması lazım çok efdem püften bir sebep olmuş bu arada yani bundan da kavga çıkartılmaz başka şeylerin birikimi olarak patlamış gibi geldi bana sen de internetten söylemek yerine eşin gelince onu aldırsaydın keşke ne bileyim saçma geldi bu kavga bana
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ayol salakk insan interneti nerden bilsin,bırak kendi haline kedi gibi sürünür yarın :'(

0 oy
tarafından
Gene saçma sapan sebeplerden boşanma lafı açılmış bi post. Sadece senin için demiyorum ama genel bi iletişim bozukluğu var yeni evliliklerde. 
0 oy
(152 puan) tarafından
Bunun için bosanilir mi canım Allah aşkına sinirle öyle şeyler yapmayın yuva kurmak kolay değil hiç kimse iyi değil daha iyisi yok herkesin sıkıntıları var sen Altan al veya o alsın bir şekilde geçinin aldatma şiddet olmadığı müddetçe bosanilir mi eve bakıyorsa sana iyi davranıyorsa eşlik görevini yapıyorsa mis gibi yaşayın ne insanlar var xisarida çileler çeken 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Boşanmayı kolayla dile getirmesi doğru degil. 
0 oy
(15,215 puan) tarafından
Karı gibi trip atıyor.

Kocan saçmalamış da bu bakış açısı da hoş değil ablası 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 416 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,891 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,421 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 566 göst.
13 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,021 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilek kizim (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,696 soru

24,158,471 cevap

335,223 kullanıcı

...