0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar Yeni Doğan sarılık hakkında değer ölçüler 16 çıktı ama kandan bakacaz dediler kan sonuçları çıktı ama acil doktoru henüz sarılık ile ilgili olan çıkmamış diyor..ya bilmiyo..e nabız dan baktım direkt coombs testi negatif diyo sanki bu negatif çıkınca sarılık var mış gibi bir yerde denk geldim acil yardım 

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından
O kan uyusmazligi testi indrek combs onun negatof olmasi iyi bisey sukurli negatifmis. Sariligi yuksek olsa da fazla etkilemez sarilik degeri biluribin total bililuribin
(9,080 puan) tarafından
Benim kan uyusmazligi testim indrek combs pozitif cikti ilk gece bebegim 25 sarilik degerine ulasti birden turunculasti . Bukadar ani yukselis normal degilmis isin tedavisi cvp vermedi. Son asama yogun bakima yatti kani degisti.  Ben negatifim babasi pozitif berbegimde pozitif kani varmis. Kilosu ile orantili gobek bagina kattater takilip 30cc kan alinip 30 cc negatif kan verildi  alma verme islemi ayni anda . Bu islem sirasinda hayati risk varmis. Ve bu isleme gec kalinsa idi engel ve norolojik sorunlar  ve beyin hasari kalma durumu vardi ciksukur birsey olmadi. Suan on aylik oldu gelisimi. Uyumlu ayina gore ileride bile:)

Combs negatifse korkma birsey olmaz.  Combsun pozitif cikmasi tehlikeli benim dururmdaki gibi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 230 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (629 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,689 soru

24,114,451 cevap

333,161 kullanıcı

...