0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,025 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında eriyip gidiyor asla bişey yemiyor bebekliginden beri öyle yemeyi seven bir çocuk değil napsam kullandığınız memnun kaldığınız iştah açıcı şurup var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından
Hiçbir şurup ilaç 100/100 etki etmiyor maalesef kızımda aşırı iştahsız bir çok iştah şurupları aldım ama nafile cnm hiçbir işe yaramadı
(1,025 puan) tarafından
Zayıflıktan kırılacak oğlum
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Varsa bnde alayım yorum yapan var diyen olur inşallah polivit kullandım kaç ay raporlu mamada kullanıyoruz ama oğlum bu ay 2 yi doldurup 3 ten gün alacak kilosu 10 buçuk boyuda kısa balık yağları da kullandım zühre ananın mamasıjı da ama hiç etkisi olmadı
(1,025 puan) tarafından
Ya o kadar üzülüyorum ki zayıflıktan kırılacak çocuk
(1,467 puan) tarafından
Al bnmkinden aynen öyle kim görse niye bu kadar zayıf neden küçük kalmış diyor bn zaten kafaya takıyorum birde çevrem söyleyince daha çok üzülüyorum
(1,025 puan) tarafından
Aynı bende senin gibiyim bide zayıf olduğu için hemen hasta oluyor her ay antibiyotik kullanıyoruz
(1,467 puan) tarafından
Her ay mı ayda iki defa kullandığımı biliyorum bağışıklığı düşük ve o antibiyotikler daha da bağışıklıklarını zayıflatıyor ve daha da hasta oluyorlar sonrasında çokta hareketli bir saniye yerinde durmuyor
0 oy
(48 puan) tarafından
Zinobest 15 mg 5 ml 2 buçuk yaşında kızım doktor verdi supravitle birlikte kullanıyorum çok güzel iştah açtı 
(1,025 puan) tarafından
Kız yazdirayim mi sağlık ocağına bunları
(48 puan) tarafından
Tabi canım yazdır
(1,025 puan) tarafından
Sorayım bugün doktora çok teşekkür ederim
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Benim kizimda 3 yasina yeni grdi 1.5 aydir falan zuhre ana kids aldm kakaolu bi karisim kokusu tadi cok guzel ondanmi blmiyorum su 15 20 gundur eskiye nazaran bseler yemeye basladi onceden aslaaa yemezdi cok takardm kafaya insallah devami gelir
(1,025 puan) tarafından
Kız inşallah benimde düzelir ya çok üzülüyorum inanki
(2,109 puan) tarafından
3 yastan sonra duzeliyomus 3 bucukta cogu cocuk adam gbi yiyomus umudum 3 bucuk yasta gercekten 1 seneden fazladir adam gbi hicbse yemio doktora goturdm kilosu bizden gelen bse sanirim kilosu normale gore onde ben bu kizin daha istahini acamam dedi bse vermedi ben kendim arastrdm bunu aldm yeni yeni bseler yemeye basladi dedgm gbi insallah corba icfigi gunleri gorurum et tavuk balik yedigini gorurum gercekten cok takiyodum kafama bu aralar dedim salcam acikinca mecbur yicek artk saldgimdanmi kullandgm karisimdanmi blmiorm bi tik duzeldi eskiye nazaran
(1,025 puan) tarafından
Sağlık ocağına götürüp değerlerine baktirabiliyor muyuz acaba
(2,109 puan) tarafından
Kan tahlili yaptirabilirsin evet soyle ben degerlerine baktirmak istiyorum diye  kilosy kac aceba
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Canım karadut özü iştah açıyor benim oğlum bir buçuk yaşında ama o da çok zayıf koca gün akşama kadar Bir çay tabağı kadar bir pirinç unu yer bazen o da yok ama bu işe yarıyor sanki 
(1,025 puan) tarafından
Benim kayınvalidem kendisi yapar dut pekmezi onu napıyorum yemiyor içmiyor keşke alsa
(6,541 puan) tarafından
Pekmez degil canim,soguk sıkım karadut ozu alacaksin. Koycegiz ,beyornanik markalarinin ki guzel.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde engineer mom (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 358 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde engineer mom (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
10 cevap 687 göst.
9 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,515 cevap

331,019 kullanıcı

...