0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar 26+4 olduk şükür erken doğum riskim falan yok şimdilik hersey yolunda hazırlıklarınızı ne zaman tamamladınız beşiği falan aldım ama ne zaman kurmalıyım:)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 
(77 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(15,599 puan) tarafından

2. Hamileliğim süpriz olmuştu:)

35 den sorma çantasını kıyafeterlini hazırlamıştım :)
(77 puan) tarafından
Canım inan  benimde sürpriz oldu kazaya kurban gittim diyebilirim ama hakkımıza hayırlısı nasipte varmış demekki :))
0 oy
(3,990 puan) tarafından
Benimde ikinci gebeliğim acayıp heyecanlıyım

Şuanda 19+6 olduk 

27 yada 25 ta başlarım

Gerçi ufaktan başladım bile 
(77 puan) tarafından
Benim şansım ikisininde erkek olması kıyafet kundak gibi şeyler ilk oğlumdan var birkaç parça bisey eksik kıyafet olarak :)) ve işin güzel yanı ilk oğlum ağustos doğumlu bu oğlumda temmuzda doğacak inşallah ikiside yaz bebegi olunca kıyafet yönünden sıkıntı yasamayacagim:))
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ayy benimde 26+4 2. Gebelik şuan hicbisey yapmadjm. Kızım eşyalarını kullanacam  sadece tertemiz yikayacam ama dahaberken 2. Kızım da geliyor:) 
(77 puan) tarafından
Masallah benimde 1 oğlum var buda kız olur belki diye beklemiştim ama nasipte 2 erkek varmış sağlıkla kucağınıza alalım inşallah :)) kıyafet yönünde böyle olunca şanslı oluyoruz
(2,365 puan) tarafından
Masallah , Aynen canjm sağlıkla gelsinler de :)) evet kıyafet VS cok almam tek tük alırım artık.
0 oy
tarafından

Ayy bende istiyorum ya bakalım eşimde istiyor vala kızım Temmuz'da üç yaşına girecek biraz zorluyo beni ama ne yapayım her şekilde zor zaten ıkıncıde olsun:)

(77 puan) tarafından
Vallahi inan canım benimde sürpriz oldu oğlum 4.5 yaşında spiralle korunuyordum son zaman sıkıntı vermeye başlayınca dedim cikarttiriyim 1 ay sonra tekrar taktırırım o arada kazaya kurban gittik :))
tarafından
Hahaha ayy o ayda bır de güzel olmuş oğlunda büyükmüş kız tam zamanı bence
(77 puan) tarafından
Evet o yönden içim rahat oğlum büyük kendi kendini idare edebiliyor bana yardımcı oluyor şükür:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kub14 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
0 oy
8 cevap 321 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,078 soru

24,081,596 cevap