0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Birebir uygulicam kesin tutacak tarif ariyorum

6 Cevaplar

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Hangi kurabiye ama bir sürü kurabiye tarifi var
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

Kıyir kıyir olması için kurabiyelere margarin yada tereyağı koymalisin belki ondan tutmuyordur hangi kurabiye den yapmak istiyorsun tarif verelim ben güzel hamur işi yaparim ama yapmayı hiç sevmem :) 

(211 puan) tarafından
Tuzlu kurabiye yapmam lazim
tarafından
Yoruma attım canım bu kurabiye güzel oluyor ben sirke genelde koymuyorum birde halka şeklinde yapıp bol susama batiriyorum
(211 puan) tarafından
Ya ben bunu gordumde yağı çok fazla geldi yağ kokmuyor mu yaptıktan sonra
tarafından
Yağ az olursa kurabiye kıyir kıyir olmazki özellikle margarin yada tereyağı olmazsa canım güzel oluyor bol susama batır daha lezzetli oluyor kandil simidi gibi
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Sütlü mutfak var YouTube da ben hep onu yapiyorum tuzlu yapacaksam şeker yerine tuz koyuyorum o kadar onun tarifi hep tutuyor başka tariflerde biseyi tutmuyo genelde onunki hep tutuyor atayım 
(1,493 puan) tarafından
İç malzemelerini elindekine veya isteğe göre degistirisin ben hep bunu yapıyorum ama hiç portakalla yapmadım:)
(1,493 puan) tarafından
Resim ekleyemiyorum sütlü mutfak kurabiye yazarsanız 1 portakalla 71 adet kurabiye başlığı var açıklamada yazıyor tarifi
0 oy
(4,846 puan) tarafından
hiç şaşmaz 

0 oy
tarafından

Walla nasıl kurabiye tarifinden istiyorsun bilmiyorum ama. Tahinli kurabiye var çok güzel 

Bir de hindistan cevizli var oda çok güzel. 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Ben netten bakıyorum tutuyor güzel oluyor canım unu mu az-cok geliyor yoksa

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 165 göst.
27 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
10 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
10 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
20 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,881 soru

24,175,247 cevap

336,073 kullanıcı

...