0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,278 puan) tarafından
Boşanma dilekçesi yazıp bı kenarda dursun kendimize bir hafta daha süre verdik yarın hazirlatalim dedik. Nereden ve nasıl hazırlayabiliriz ücretli mi oluyor. Bu dilekçe 

2 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Neden ki? Bir sıkıntı mı oldu aranızda?
(3,278 puan) tarafından
Biz zaten bir yıldır gel gitli hayat yaşıyorduk. Ben düşük yaptıktan sonra benimle ilgilenmeyi ve iyce piskolojim bozuldu. Çok seviyorum ama . En çok ta arada yıpranan evladına üzülüyorum. Bugün o kavgalı halimizle iftara davetliydik oraya gittik. Eşim orda sohbet ederken hararetiyle bana sesini yükseltti. Kızımda baba anneme bağırma artık. Bikiyormusunuz babam annemi çok ağlattı dedi . Şuan bunları yazarken bende ağlıyorum. Bizde bir saat önce baya konuştuk. Dedik yarın dilekçeyi hazırlayalım. Eğer bir hafta içinde hala birbirimize kötü davranirsak dilekçeyi mahkemeye verelim dedik öyle. Yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Papatyasever senmi☹️☹️☹️☹️☹️☹️
tarafından
Bir grup var istersen linkini paylaşayım gruba katıl ordanda işte hemen bitiriyorlar burdan bir arkadaşa da verdim girmesiyle nerdeyse bitmesi bir oldu
(3,278 puan) tarafından
AA suoer olur canım verirmisin özelden atarmisin  linkini sana zahmet
tarafından
Linki istedim atsınlar atayim
(3,278 puan) tarafından
Tamam canım
(63 puan) tarafından
Canım burda yorumlarını okuduğum için yazıyorum anlamada aynısını yaptılar büyü yanı hem ablama hem eski eşine kaynanası yaptirmis eşi ablamı değişik suretlerde görüyormus kesinlikle bunun etkisi vardır öncelikle karar vermeden büyü nasıl bozulur onu bul bence bakara suresi aç eve dinlet sirkeli suyla sil evin heryerini kapı eşikliklerini de inşallah duzelir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
5 cevap 363 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sofianne (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
1 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
27 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,449 soru

24,111,285 cevap

332,974 kullanıcı

...