0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Selam kızlar kiminle konuşacağımi bilmiyorum eşimden ayrılmaya karar verdim tahammül edemiyorum artık bebeğim 5 aylık 5 yıllık evliyiz düzenli bir iş hayatı olmadı arkadaşlar li hep öncelikli son zamanlarda eve hep geç saatlerde geliyordu sabaha karşı tabi uyanamayip ise gidemiyordi bende annem babam ayrı büyüdü zorluğunu biliyorum ama tahammül edemiyorum sizce hata mı ediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(5,668 puan) tarafından
Bu konuda en dogrusunu sen bilirsin ama benimde esim bu sekilde olsaydi ilk karsima alir konusurdum, baktim devam ediyor birakirdim.
(1 puan) tarafından
Uzun süre konuştum işlerden kovuldu saatinde gidemediği için  her seferinde başa sarıyoruz doğuma dek çalıştım sigorta parası filan aldım onlarla idare ettik takılmış takıları ise gitmeyince öte beriye harcadık hep ailemle görüştüm son 1 kez şans ver diyorlar
(5,668 puan) tarafından
Adam nasilsa bi sekilde halloluyo diye rahata alismis, detay bilemedigim icin birak diyemiyorum ama cekilir mi muamma yani. Sonucta artik iki kisi degilsiniz evladini dusunmeyen seni hic dusunmez.
(1 puan) tarafından
Benim hatam alistirdim ama kira gunu faturalar geçtiği zaman mecburen ödenmesi gerekiyordu başka seçeneğim yoktu
(5,668 puan) tarafından
Gecsin senin problemin degildi bu, onun problemiydi. Bir iki sıkışıp sonunda mecbur yapacakti. Bundan sonrasi icin en azindan yapmaman gerekiyor.
-Reklam-
0 oy
(729 puan) tarafından
Nasıl geçiriyorsunuz peki. Alkol kumar vs. Başka bi hayat mi yaşıyor? Hiç bi şüphen veya bi gördüğün kötü bişeyi varmı? Bunları yaparken de sana karşı nasıl. Konuya direk dalıp ay bu ilgisiz koca boşa gitsin diyemeyiz burdan çok geniş bi yelpaze evlilik kolay kurulmuyor kolay da bozulmuyor 
(1 puan) tarafından
Alkol yok ama okey alışkanlığı var cafelerde takılıyor evim sobalı yeni doğum yapmıştim mahvoldum bu sene banyodaki lavoba akitiyor sıkmaya çalıştım başaramadım kaç kez söyledim yerler ıslanıyor diye üzerinden atlayıp atlayıp geçiyor soba doldu diyorum ben temizlemem diyor ben yapıyorum balkonlar da küller var atılması lazım diyorum kendin hallet diyor alışveriş gerek diyorum internetten al diyor ben mi abartıyorum her eş böyle mi
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Hiç seni kaybetme korkusu yasadimi?
(1 puan) tarafından
Yaşamadı sanırım ailem eşime fazla güvendi sorgulamadilar hiç o da bunun rahatlığını sonuna dek kullandı
(4,586 puan) tarafından
İşte yaşasa böyle davranamazdi.bosamasan bile bunu bı hissettir bakalim
(1 puan) tarafından
Babamı annemi çağırdım ailesiyle gorussunler büyükler konuşsun diye ne değişir bilmiyorum
(4,586 puan) tarafından
İyi yapmışsın işin ciddiyetini anlasin
(1 puan) tarafından
Umarım anlar
0 oy
tarafından
Bosanmadan karşına alıp konuşmayı denedinmi halledilebilir bir sorun bence yuvayı kurmak zor bozmak kolay bence aceleci davranma
(1 puan) tarafından
Çok kez denedim hamile kalınca tekrar anlaştık iş değiştiricem dedi megersem başka işlere bulaşmış sonra yakalandı özür diledi ama tekrar tekrar başa sarıyor huyu değişir mi bilmiyorum
tarafından
Belki değişir şahsen benimki değişmedi gittikçe battı boşadim keşke ilk ay bosasaydim
(1 puan) tarafından
Aynen 5 yıldır gram değişiklik yok verici taraf ortamı yumustsatn taraf hep benim zaman ilerledikçe birde bebeğimiz oldu işler iyice sarpasardi babasız büyümek çok zor kendimden biliyorum böyle de olmuyor
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum babasizlik çok zor çok şükür Allah benim kızlarima öyle bir baba nasip ettiki kendi gözünden sakınır
(1 puan) tarafından
MasaAllah Rabbim daim eylesin her şeyle Başa çıkarım ama bebeğim baba demeye başladı ah ah haketseler keşke

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 920 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,395 göst.
0 oy
14 cevap 763 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde C1989 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 658 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kcmzdlber (1 puan) tarafından soruldu