Boşanmak mi gerek napacam bilmiyorum . Çok yoruldum olmuyor katlanamıyorum . Eşimin yalanları yordu beni artık. Kiminle görüştüğünü yazistiginu biliyorum onliandan takip ediyorum. Ama hals yalan söylüyor. Ordan takip ettiğimide söyleyemiyorum çok yoruldum . Bide hep haklı cikariyir kendini . Biktim artik
Arkadaş anlamıyorum bu erkekleri ya gül gibi iki çocuk vermiş sana derdin ne ya yani madem nefsine hakim olamıyosun evlenipte başkasının günahına girme her yer eğlenilcek kadın dolu ama masum insanlara yapmayın ya gerçekten çok yazık çok üzülüyorum duyunca ne diyim ki kuzum sana Allah yardımcın olsun ama bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur karakteri bozuksa kendini yıpratırsın.aile büyüklerinden yardım aldın mı yani tepkileri ne olur umursamazlarmı arkandamı dururlar buda önemli ortada iki masum kuzucuk var
Aldatiyo mu cnm
Valla al cocuklarini git ben gittim 3 ay gelmedim konusmadim ne kaynana ne kayinbaba kimseyle konusmadim. Bende insan im dedim o onun bunun artiklariyla eglensin gezsin tozsun bende evde onami hizmet edecem dedim. Sahip cikmiyonuz oglunuza dur demiyonuz alin size dedim aldim gittim cocuklari kimseylede konusturmadim. Ne oldu hepside anama babama yalvardi. Esim olacak avanakda dahil. Duzelmiyeydi ya adam olmuyaydi ya. Nasil olsa evde duruyor diye guveniyorlar bikere kaybetme korkusu salsin bakalim nasilda adam oluyorlar
konustugu orospuyu bul bi .... ağzına esinede iyi bi ders ver yeter bu nedir yaaaa uckur meraklisi mallar
Allah yardmcn olsn canm ne diyileblr ki bu durumda uzuldm:(:(
Kendin için başka bir yol bil bence canım boşanmak çözüm olmamalı.. açık açık söyle baktım gördüm başkalarıyla konuştuğunu de bilsin bir kere yalan söylediğinde yüzüne vur ki utansın bir daha yapmasın
Ne oldu canım hayırdır öncelikle sakin ol
Bekar erkeklr warkn ewlilerle takilmanin amaci nedr anlamiyorum pislikler illa yuwa yikicaklar
Takip ettiğini söylüyorsn nasıl inkar eder. Ekran al Sun önüne bakalım napck
İçim öyle üzüldü ki sana yakınımda olsan yardım için herşeyi yaparım annene asla yük olmazsın o çoçuklarına baksın sen çalış Bi kapıcı dairesi bulup bina silip otur herkes yardım eli uzatır yavrularına da devlet yardım eder kendimi öldürcem demişsin senden sonra o yavrularına ne olur onları düşün bence annen seninle daha güçlenir ikiniz el ele çok şey yaparsınız
Rabbim yardımcın olsun ne diycemi bilemedim eşini sen daha iyi tanırsın iyi düşün al karşına konuş dayanılmaz hal aldıysa düzelmiyorsa Ailenle konuş kimse sen ve çocuklarından değerli kıymetli değil kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmuyorsa çokta zorlamamak gerek
Allah kolaylik versin canim
1,489,201 soru
24,340,982 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın