0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından

Kızlar spor ayakkabı aldım sade bide uygun olsun istedim sizce nasıl 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(8,665 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gayet güzelmiş ben beğendim yorumda niye bu kadar eleştirdi herkes anlamadım valla :D

(7,369 puan) tarafından
Canım Herkes marka giyiyormus marka almaliymisim diye eleştirdiler
(8,665 puan) tarafından
Aman boşver. Bende aliyom böyle ayakkabılar 3-5 sene rahat giyiyom ya ne alakaki
(7,369 puan) tarafından
Bence kullanmakla kullanma şeklinde alakalı psikolojik gibi geliyor çok para verince daha çok dikkat ettikleri için yipranmiyor onlarda kaliteden sanıyor sanırım
(8,665 puan) tarafından
Olabilir yani benim çok ayakkabım var hani eskiyenler nadir vardır ilk evlendigimde ayakkabı almıştim hala giyiyom yani 3 yıl olcak nerdeyse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bence spor ayakkabıda markası bilindik birşey bak. Model güzel ama rahat olmayabilir
(7,369 puan) tarafından
Canım ben Trendyol iadede çalıştım bu tip ayakkabilarin rahatliklari genelde aynı oluyor yani markasinla alakalı değilde üretimleri bile genelde aynı oluyor o yüzden rahatlıkla bir şeyler alabiliyorum
tarafından
Durumun varsa kesinlikle Skechers bak derim. Diğerlerinden inanılmaz farklı. İnanılmaz rahat
tarafından
Kız sende onerdigin marka en pahalı spor ayakkabilarindan. 200 nere 2bin nere.
Bari ortayol bı ayakkabı oner ☺️
tarafından
Kız ama valla bambaşka birşey yani :D bi giyiyorsun diyorsun ki ben daha önce spor ayakkabı giymemiştim :D üniversitede garsonluk yaparken almıştım ilk. Ayakta duruyorum hep iyisi olsun diye. O zamanlar bu kadar pahalı değildi tabi. Ama dünyam değişti yani o günden beri :D
tarafından
Tamam haklısın bende spor ayakkabıda marka giyerim. Diğerleri aşiri rahatsiz geliyor bana. İnsan kaliteliyi alışınca diğerleri çok rahatsız geliyor ama arkadaş 200 Luk atmış. Bari 700 Luk falan oner ☺️
Bende hep Nike Adidas giyiyorum. Onlarda çok rahat. Şimdiki ayakkabımı eşim dogumgunumde almıştı Nike court borough modeli . Gayet rahat düz taban olduğu için. Hafif bide
tarafından
Hayatım dümdüz tabana o kadar para vereceğime 500 daha verir Skechers on en kötü modelini alırım daha iyi :) Memory foam en iyisi. Klasik topuklu ayakkabı değilse hayatta düz taban giyemem.
tarafından
Kiz boyum 176 zaten bide yüksek taban spor giyersem olurum 180 .
Yok canım ben almayim sağol ☺️
tarafından
173 de benim :) ne var kız uzun olmak suç mu :D hiiç sallayan valla kimseyi rahatıma bakarım :D
0 oy
tarafından
4 çizgi olması güzel değil ☺️ 3 olsa olabilirdi☺️☺️☺️
(7,369 puan) tarafından
Evet 3 olsaymis daha iyiymiş
tarafından
Ben spor ayakkabida marka giyilmesi taraftarıyım.
Çok aşiri çakma duruyor o 4 çizgi ya.
(7,369 puan) tarafından
Valla canım marka takıntım yok heleki trendyolda o kadar çok marka ayakkabılar geliyordu bize gerçekten yuzelrine bakilasin gelmiyordu bu yüzden marka takıntım yok ben trendyolda çalışıyordum önceden 3 buçuk yıl çalıştım nerdeyse markaların çocuğunun gorselinle bile farklı olduğunu biliyorum
tarafından
Marka takıntısı ile alakası yokki. Spor ayakkabıda rahatlık ön plandadır. Malesef çakma ayakkabılarda o rahatlık yok.
Topuklu ayakkabıda terlikte çok marka gözetmem ama spor ayakkabıda asla çakma giyemem.
(15,094 puan) tarafından
Ucuz ayakkabı ile o markalar arasında uçurum var bacı ya tamam maddi olarak gücün buna yeter alırsın da orijinal bir Nike ın Adidas ın verdiği keyif çok başka.
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bunlar 1 sezonluk oluyor kuzum yani iyi bisey almayınca devamlı almak zorunda kalıyor insan ben 8 sene önce nikedan almıştım hala giyiyorum daha bu sene bozulmaya başladı sakip sabancınin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim bi alıyım bi kaç sene kullanayım kafasındayım 
(7,369 puan) tarafından
Senin tercihin canım teşekkürler
(1,543 puan) tarafından
Bak şimdi senin için baktım hummelde bundan daha iyileri var ve fiyat farkida yok denilecek kadar az
(7,369 puan) tarafından
Canım trendyolda çalışan biri olarak söyleyeyim çok çok iyi markaların alınmayacak hallerini gördük yani dikisleri bile iyi olmuyor çoğunun hepsi bizim elimizden geçiyordu hepsini biliyoruz bu yüzden marka tercihim yok fzla
(1,543 puan) tarafından
Anladım canım alırsan bunu güle güle kullan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
+1 oy
8 cevap 217 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 307 göst.
+1 oy
5 cevap 141 göst.