0 oy
341 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (472 puan) tarafından
13 haftalık  hamileyim  kızlar iki gün önce doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için kıza benzettim dedi ama kimseye söylemek cinsiyet Partisi yapma renkli fotoğrafım istedim onu bile kabul etmedi çok küçük dedi anlamayız Sizce sonradan değişir mi kıyafet alsam mı almasam mı Kararsızım

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devlete mi gittin özele mi ozellerde 12de %90la net belli olur 
(4,437 puan) tarafından
Valla benimki araştırma hastanesiydi kuzum ben daha belli olmaz diye sormadım bile ama ikili taramayı yapan doktor şansıma iyi denk geldi cinsiyeti biliyor musun dedi yoo belli olur mu ki çok küçük ya daha dedim belli belli öğrenmek istiyorsan söyleyeyim dedi erkek dedi aaa demişim ne oldu istemiyor muydun dedi yoo şaşkınım dedim kesin mi dedim kesin kesin değişmez ben gördüm dedi ☺️ minik adamımı ilk o zaman öğrendim yani gittiğim özel de gayet donanımlı Bi özel hastane idi alet eskiliği oldugunu hiç sanmıyorum bence doktordan doktora değişiyor kimi emin olamayıp riske etmek istemiyor kendini sonradan işte doktor bilemedi falan olmasın diye
(472 puan) tarafından
Ertesi günü gittim başka özel hastaneye o bile göremedi küçük dedi Bu da benim şansım herhalde:((
(472 puan) tarafından
Amin güzel canım şanslısın vallahi :))
tarafından
Şansa denk gelmiş demek ki burdakiler ozellerde 12de öğrendiler hatta çoğu kişi şaşırdı o kadar küçükken nasıl gördüler bende ozeldeyim hala öğrenemedim diye :))))) doktor farkı var mi onu tam olarak bilmiyorum bazı doktorlar kendileri diyor aletten kaynaklı diye tabi işin aslı alette mj doktor becerisi mi onu bilemeyecem:))))
(472 puan) tarafından
O da pek emin değildi sanırım canım o yüzden söylemedi Çünkü renkli ultrason bile istemedi küçük dedi
-Reklam-
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Tamam canım bi sonraki gittiğinde öğrenirsin
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben 18 de randevuyu bulabildim devlette o zaman öğrendim sende kesin olmadan toplu bir alışveriş değil ama unisex birşeyler alabilirsin bende öyle yaptım öğrenince de cinayete göre yaptım.
0 oy
tarafından
Başka doktora da git cnm
(472 puan) tarafından
Gittim canım ertesi gün  baktı baktı küçük Göremedim dedi bebek yüzüstü namaz kılma pozisyondaydı
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Bunlar için çok erken, detaylı ultrasonu bekle 
(472 puan) tarafından
Ben de öyle yapayım canım çok sağol
0 oy
tarafından
12.haftada kız dedı hıc degısmedı canım yınede bekle istersen insan sabredemıyor ama emeklerın boşa falan gidebilir
(472 puan) tarafından
Küçük göremiyorum dedi ben biraz üsteleyince biraz kıza benzettim  dedi renkli ultrason da istemedi
0 oy
(82 puan) tarafından
Tabiki daha alma 12 de 3 dojtor erkek dedi 15 de mecburi detayliya girdim kiz denildi detayliya girmeden net denmeden birsey alma canim
(472 puan) tarafından
Çok sağol cnm Ben de öyle yapayım biraz daha bekleyeyim
0 oy
(1,394 puan) tarafından
Detayliyi bekle derim 
(472 puan) tarafından
Ben de 20 haftada gideyim dedim canım net ve kesin olsun :))
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Valla benim 16 haftada yüzde doksan kız dedi bende güvenip duyurdum yani aileye. 21 de detaylıya gitmiştim yine özelde bariz erkek bu dedi gösterdi de bacak arasını. Sende bekle bı duyurma ben içime hep erkek doğduğu için ne olur ne olmaz ya unisex şeyler almıştım zaten 
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Zaten pipiyi görmeyince direk kızdır diyolar benim suan 21 haftalık bana bile kesin kız, demediler yani düşün. Onun için cok acele etme kıyafet almak için cnm
0 oy
(359 puan) tarafından
12 haftalıkken kıza benziyor dedi 16 haftalıkken kesin kiz dedi değişmedi 
0 oy
(266 puan) tarafından
Ultrason görüntüsü at canım bakalım biz tahmin edelim ben 12 haftalık özele gittim kıza benziyor ben dedim pipisi var nasıl kıza benziyor başka doktora gittim erkek dedi ☺️

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 163 göst.
+1 oy
3 cevap 67 göst.
15 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,457,419 soru

23,908,791 cevap

322,874 kullanıcı

...