0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 19.5 aylık 

Doğumum aşırı travmalı aşırı zor olduğu için ben 2. Çocuk asla düşünmüyordum düşünüyorum da korkuyordum cesaret asla edemem diyordum neyse bu süreçte ben kaçtıkça  benim travma çoğaldı hastalık hastası oldum neredeyse ameliyat da ölümle göz göze geldiğim için acaba bileyim mi oram ağrıyor kanserim buram ağrıyor tümör var diye diye 6 aydır hastaneden çıkmıyorum sonuç hep sağlıklıyım elhamdülillah 

Neyse eşim bu süreçte sürekli 2.çocuk kardeş kardeş diye ölüyordu annesine gidiyoruz görümcem küçük onu kardeşi sanıyor kardeş yapmak lazım başka yere gidiyoruz kardeş şarkıları açıyor vs vs neyse ben kendimi toparlamaya başladım yavaş yavaş Bi cesaret ne gelirse Allahtan gelir diyerek Bi cesaretlendirmeye çalışıyorum kendimi bu sefer eşim çocuk daha küçük zor olur falan demeye başladı 

Sizce neden isterken Bi anda negatif oldu

4 Cevaplar

0 oy
(14,950 puan) tarafından
Bunu eşinle konuş canım senin psikolojini iyice bozmasın 
(1,018 puan) tarafından
Ya sadece ameliyat gerisi Bi şekilde olur bebeğim bebeklerle baya iyi anlaşıyor tabiki kıskançlık zorluk olur ama 5 6 ay sonra Bi şekilde beraber oynarlar zaten benim psikolojimi bozacak tek şey ameliyat
(14,950 puan) tarafından
Bunun için bi destek al kuzum en sagliklisi bence bu olur
(1,018 puan) tarafından
Destek aldım canım kadın konuşmaktan başka Bişey yapmıyor benim bildiklerimi söylüyor sadece ilaç da etki etmiyor zaten beyni uyuşturmakdan başka Bişey değil ki ilaç içsem hamile kalamam zaten benim tek ihtiyacım olan şey direk hamile kalıp ameliyat sonrasına işınlanmam hahaha
(14,950 puan) tarafından
Ah canım ya allahim kolaylık versin psikolojik çöküntü kötü bisi
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Maddi olarak herşey pahalı belki ondan olabilir yada seni zora soktuğunu düşünmüş olabilir biraz daha hazır hissetmen için demiş olabilir.
0 oy
tarafından
Çocuğun gerçekten küçük şuan en çok sana ihtiyacı oldugu dönemler arti sen psikolojik olarak hazır değilsin şuan 2.cocugun sorumlulugunu almamalisin zaten alamazsinda 2 3 sene bu düşünceden uzaklaş psikolojik olarak kendini hazır hissettiğinde evet hazırım tamamen istiyorum diyene kadar beklemelisin milletin lafıyla hareket etme sakın kardeşi olsun vs diye annesi sensin herkes evine gittiğinde o cocuklarla sen ugrasacaksin
0 oy
tarafından
Karamsar konusmak istemem ama o anlik heveslerin gazina gelme canim sonra esin mutlu olur kabullenir ama sen kabullenmekte zorlanirsim kendimden biliuorum 
tarafından
Ozel degilse ameliyatta ne gibi bi sorun oldu ki canim
(1,018 puan) tarafından
Ameliyat ortasında uyandım ve nefessiz kaldım tansiyonum düşmüş entübe oldun falan dediler ama o nefessiz kaldığım dakikalar bilincinin yerinde olması ölecekmiş hissi ve sezeryanımdan 2 gün sonra acil apandisit ameliyatına alındım gene aynısınınyaşadım 1 haftada 2 ameliyat iki aynı travma
tarafından
Ben belden uyusturuldum canim bebek dogdu öptürdüler sonra bende de aynisi oldu kalbim sıkıstı ölüyorum ben dedim uyuttular uyandigimda bitmisti ameliyat bende cok travma olarak kalmadi ama yine de aklima geliyo bazen simdi ikinciye hamileyim insallah guzel gecer pozitif dusunmeye calisiyorum senin ust uste olmasi biraz yorucu olmus her ameliyat ayni olmaz doktoru falan iyi arastirirsin bu durumu da anlatirsin ona gore temkinli davranirlar sıkıntı yapma hic
(1,018 puan) tarafından
Ben 4 narkoz aldım Banada belden dediler 2 kez iğne yaptılar uyuşma adım sonraa genel oldum bide spaandistde aldım 4 narkoz toplam oda yıprattı beni
tarafından
Anladim canim cok gecmis olsun yine de kotu dusunme gecmis gitmis hepsi ayni olmaz bir dahakinde kolaylikla dogar insallah

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,588 göst.
0 oy
8 cevap 225 göst.
8 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (994 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 408 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,750 cevap

336,351 kullanıcı

...