Direkt başınızı şişirmeden konuyu giricem hanımlar. Ramazandan önce kaç kez görümcemi ağırladım. Çayın yanına türlü çeşit şeyler yaptım. Bir de kendini davet ettirdi Bi iki kez. Öyle de ağırladım. Bi kaç kez de kaynanam dedi evde sıkılıyormuş, sana çağır ben de tamam dedim çağırdım yine en güzel şekilde ağırladım. Çocuğu çok yaramaz. Ona bir şey demiyorum çocukluk yapıyor işte her yeri kırıp döküyor. Bir sürü eşyamı kaybetmiş. Görümcem sahip çıkmıyor. Bu yüzden fazla istemiyorum açıkçası. Çocuk için değil görümcemin hiçbir şey dememesi yüzünden. O da beni çağırdı bir kez ama nerdeyse 1 sene oldu. O zaman da bayat Bi çayy getirdi önüme bir de mısır patlatmış o da yanmıştı yiyemedik zaten. Şimdi kaynanam arıyor Bi akşam iftara çağır diye. Tamam çağırırım sorun yok ama sürekli ben sürekli ben bıktım artık. Çocuk varsa bende de var aynı evin işi bende de var. Bir farkımız yok. Bi kez de o çağırsın beni deyip çağırmamayı düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Adım "gelin" ya sürekli benim mi davet etmem gerek??
(Bayağı kısa oldu yalnız)
Çok sıkılıyorsa o değil sen git ara de iftarda çaya sendeyim bakalım ne tepki verecek boşver bu kez de sen kendini davet ettir belki anlar ***** değil ya kız bu Kaynanalar varya ne fenalar deseydin valla bende bunaldım artık çocuklar çok yoruyor beni vs vs deseydin belki bir daha demezdi
1,491,325 soru
24,370,200 cevap
347,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın