0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet eşimle ne kadar tartissam kavga etsemde çok üzgünüm yarın askere gidiyor kızım ve ben yalnız kalcaz 

Onu sevdiğimi anladım giderse gitsin diyordum ama bu gün bir tuhaf oldum 

Bakalım 6 ay nasıl geçecek konuşabilecek miyiz 

Uyku tutmadı diyorum gel aşkım konuşalım uykum var nolur uyuyum diyor öküz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bırak uyusun askerde uyku nedir bilmeyecek son gününün tadını çıkarsın hayırlı teskereler 
tarafından
Teşekkür ederim canım
Uykusuna çok düşkün bakalım askerde ne yapacak
tarafından
Görür uykuyu hayallerinde tabi :))))
-Reklam-
0 oy
(6,696 puan) tarafından

Bırak kız uyusun son rahat uykusu onun sende sarıl yat :D

tarafından
Yok bana uyku olur mu hiç valizini hazırlayacam e burda cadı bebek var onunla ilgileniyorum
tarafından
Saaaanneeee humusss saaaneeee
(6,696 puan) tarafından
Geldi yine tecavüz.cu coşkun sjsnsn
0 oy
(11,627 puan) tarafından
Allah kavuştursun bende yaşadım kızım 14 aylıkken eşim gitti kızım amcasına baba dedi babası gelincede babasını kabul etmiyordu 
tarafından
Aminn çok teşekkür ederim
Gerçekten çok üzücü bir durum peki sonra nasıl alıştı babasına
(11,627 puan) tarafından
Pardon 16 aylıktı babası gidince yani Kızım nerdeyse 2 yaşına gelmişti babası gelince birlik oturuyorduk kaynım bekardi ve aşırı kızıma düşkündü kızımda babası olmayınca ona baba diyordu babası gelince hayır benim babam bu diyip amcasına sarılırdi eşim çok üzülüyordu birkaç ay geçti öyle eşim çıkardı gezdirdi zaman geçirdi kızıyla konuştuk sürekli birde aynı odada uyuyirduk arada aramıza alıyorduk öyle kabulendi
tarafından
Bu acaba biraz sizden kaynaklı olabilir mi çünkü oğlum 19 aylık ve babasını hiç görmedi yani eşim yok yanımızda öyle telefonda falan ayda bir goruste gördü.onun harici amcası sürekli yanında ama babasını tanıyor amcasinisa amca niyetine amcası birkere babamm diye sevdi uyardım.boyle yaparsan o babasını bilmez seni tanır sonra uğraş dur diye mesela bugün görüşte belki 50 erkeğin icinde oğlum hiç görmediği halde sadece fotolar olmasına rağmen gidip babasını bulup kucağına gitti birde sizinki büyükmüş giderken
(11,627 puan) tarafından
Ben öyle sorun olarak görmedim amcası baba yarısı derse desin dedim ki amcası babası kadar düşkündü gelincede babası gelincede 1.2 ayda kızım babasına baba amcasına amca dedi yani öyle sıkıntı etmedik biz
0 oy
tarafından
Cok zor boyle evlıyken askerlık, ben o yuzden erkegın askerlıgını yaptıktan sonra yuva kurmasından yanayım, Allah kavustursun 
tarafından
Evet çok zor hele birde bebek olunca dahada zorlaşıyor şartlar böyle el verdi ve evlendik amin teşekkür ederim
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım yalnızlık nedir iyi bilirim hâlen kızımla tekim 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Rabbim kavuştursun canım bende asker yolu beklemiştim bebeğim 14 gunluktu eşim gittiğinde o zaman askerlik 15 aydı merak etme 6 ay çabuk geçer :) 
0 oy
(7,515 puan) tarafından
Benimki bedelli yapmıştı yeni evliyken gitmişti o 21 gün bile çok zor geçmişti. Allah yardimcın olsun
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte kavuştursun kuzum. Yegenim askere gitti çocuk birliğine girdi 7 24 video resim atıyor okadar rahat askerlik yaptı ki jandarma olarak biz ona diyoruz resmen tatil yaptın sürekli ailesiyle görüntülü konuştu 
tarafından
Benim eşimin gideceği yerde tuşlu kullanılıyor dokunmatik yasak
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Askere gidecek kadar küçük yaşta mı evlendiniz

Şimdi eşin askere gidecek ise sen kaç yaştasın

Zor vallahi 
tarafından
Evet iyikide evlendim onunla 19 yaşındayım
(4,032 puan) tarafından
Ha iyi gerçi 19 küçük değil gayet iyi yaş

İlgili sorular