0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 9 aylık olucaz koltuk kenarına biz koyduğumuzda duruyor tutunarak ama parmak uçlarına basıyor yani zararı olur mu desteklemeli miyim yoksa tam basması mi lazım böyle zararı olur mu daha kendi tutup kalkmıyor biz koyduğumuzda tutunuyor

2 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Hemen hemen her bebek yapıyor bunu anneai yürümeye başlayınca unutur güzelce yürür merak etme 
(270 puan) tarafından
Sağol canım da ilk adım ayakkabısı alsam acaba tam basar mi
(2,528 puan) tarafından
Hayır almayın yürümeye başlayınca bile hemen almayın çıplak ayakla yürümeyi daha güzel pekiştirir. Hem ilk adım ayakkabısı adı altında satılan ayakkabılar reklam ortapedik olsun kâfi
(270 puan) tarafından
Tamm canım sağol evet genelde ev sıcak zaten çıplak ayakla yürütüyoruz tanısın kesfetsin diye  hevesli ama parmak ucuna basiyor işte canım
-Reklam-
0 oy
(6,425 puan) tarafından
Benim oglumda boyleydi 10 aylik yurudu. Parmak ucuna basmadi ama yurutec kullandiniz mi? Genelde yurutec kullanan cocuklarda oluyor o yuzden sordum. Ya da yuruturken ellerinden degilde koltuk altlarindan destekleyin ki yere tam basabilsin.
(270 puan) tarafından
Yok camim yürüteç felan kullanmadık parmak ucuna basarak yürüyor ama koltuk altından tutuyoruz zaten canım ilk adım ayakkabısı felan mi alsam tam basması için acaba
(6,425 puan) tarafından
Ben nike in yuruyus ayakkabilari vardi onlardan almistim outletten. Ilk adim diye gecenleri kullanmadim acikcasi ne desem yalan olur.
(270 puan) tarafından
Tamm canım sağol

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,491,969 soru

24,379,008 cevap

348,581 kullanıcı

...