0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (310 puan) tarafından
İyi geceler kızlar biraz sohbet etmek istedim 15 aylık erkek çocuğunuzu nasıl oyalıyorsunuz benim çok zor bir oğlum var hiç bir şekilde oturup da oyun oynamaz kendi kendine ben oturunca bile oturma diyor 5 aylık hamileyim lavabo borularını çıkarıyor farkına bile varmıyorum kaşla göz arasında nasıl çıkarıyor bilmiyorum çeşmeyi açınca su evin evin içine geliyor hep hiç birşeyle memnun değil gerçekten çok zorlanıyorum asla uslu uslu oturup oyun oynamaz çizgi film izlemez ne yapacağımı nasıl oyunlar oynayacagimi da bilmiyorum tek başıma bakıyorum alt katimda eltim ve kaynanam var çocuk ağlıyor dışarıya gidelim diye bende bazen alıp aşağıya gidiyorum onlarda aşağıya gelme diyorlar çocuk yaramaz çay içemiyoruz yemek yiyemiyoruz diyorlar kaynanam bana geçen gün senin oğlun değil bizim oğlumuzdur sen  babanin hayrına bakmiyorsun bak çocuğuna dedi sanki bakmıyorum da sanki hep onlar bakmış ve dediği kelimeler beni günlerce ağlattı hiç destek olmuyorlar eltime anne dedirtiyor çocuk eltime anne diyor ne yapacam gerçekten bilmiyorum eşim de gece 2 ye kadar çalışıyor o akşamları evde olsa en azından yardımcı olurdu ama oda yok kafayı yemek üzereyim 

3 Cevaplar

0 oy
(9,077 puan) tarafından
Herşeyi geçtim. Yengeye niye anne dediritiyo onu anlamadm. Ne mankafa insanlar var 
(310 puan) tarafından
Evet 7 senedir ölmüş herşeyi bizden çıkarıyorlar bana onun yanında eşinle konuşma bile diyorlar
(9,077 puan) tarafından
Çüşşş.. Kocası öldü diye de başkasına çocuğuma anne dedittiremez kimse. Herşeye sus sus olmaz öyle. Bazı yerde sok lafını gitsin.
(310 puan) tarafından
Öyle yapmayı düşünüyorum Sus sus herşeyi içime at kendime zarar veriyorum sadece daha da tepeme çıkıyorlar
(9,077 puan) tarafından
Bi de kabul edilir bişe değil bence yani. Allah rahmet eylesin de adam da vefat edeli yedi sene olmuş. Hani yeni filan desem yine tamam da. Yenge desin yani çocuk. Kadının kendi çocuğu yok mu
(310 puan) tarafından
Bir oğlu bir kızı var
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bacım öncelikle Allah sabır versin.. Ben havalar sıcakken hep parka kaçıyorum. Öyle daha uykusu geliyor.. sana destek olmayan kaynanan var, sende hiç gitme. Niye gelmiyorsunuz derlerse çay yemek yiyemiyorsunuz de. Elin varsa bu devirde kendi sırtını kendin kaşıyacaksın. Ayrıca bu bebiş çok meraklı, meraklı olduğu içinde ortalığı karıştırıyor, ona uygun oyuncak bakabilirsin. Veee son olarak eltiye anne dedirttiğinde kahkha atarak, gül kızım. Ben olsam anne sen iyice bunadın derdim de. Seni zora sokmak istemem. Sen de ki anne derken ne demek istiyorsun? Sor bakalım kaynana..
(310 puan) tarafından
Zaten yüzsüzluk yapıyorum açık açık gelme aşağıya demelerine rağmen her seferinde diplerindeyim artık gitmicem zaten zaten bir daha anne derse ben diyecem annesi benim oda yengesi niye anne dedirtiyorsun ama cidden üstüme çok gelmelerinden korkuyorum o yüzden birşey diyemiyorum çok ağır şeyler diyorlar bende içime atıyorum günlerce ağlıyorum
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Onlari bir bosver artık istenmiyor sun gitme ki kıymetli olasın, bir daha eltine anne derse hayir oğlum sakın anne benim o yenge de, siz de alıştırmayın de,  sokağa indir onların gozunun önünde görsünler. Annenler uzak mi oraya git sık sık arkadasina git parka git sokağa git ama onlara gitme. Kapıları kilitle girmesin wc ye banyoya, sevdiği şeyleri al oynasın salıncak kur akülü araba al madem kocan o kadar çalışıyor sen de oğluna harca. 
(310 puan) tarafından
Kocamin hafta sonu evde kaldığı bile yok ama gelelim ki parasını hepsini ailesine veriyor bana da ne kadar verirse defalarca konuştum konuşmama rağmen devam ediyor 9 milyar maaş alıyor bana 940 TL verdi soylendikten sonra babasından 600 TL daha getirip verdi onun dışında çok hareketli dışarda arabalara koşuyor insanların peşinden gidiyor ben hem hamileyim hem bel fıtığım var bu ikisi bir olunca belim çok ağrıyor bu çevrede park da yok annemin evi yarım saat uzaklıkta her gün yarım saatte olsa dışarıya çıkarıyorum salıncak aldım kaydırak aldım ama oyalanmiyor onlarla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 470 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,898 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 573 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kabakk (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,592 soru

24,402,907 cevap

350,285 kullanıcı

...