0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından
12 aylık kızlar bu son 1 haftadırlı ne versem kafasını çeviriyor en sevdiği şeyleri bile yemez oldu tombiş kızımın yüzü gözü çöktü napıcam kafayı yiyorum daha 1 2 kaşık birşey vermek için kıvranıyorum resmen yiyor diliyle çıkarıyor kafayı öyle sağa sola çeviriyor ağlıyor vermeye zorlayınca ayy geçer mi nasıl geçer bi fikir verin lütfen böyle devam eder diye korkuyorum bünyesi düşer? 

2 Cevaplar

0 oy
(2,216 puan) tarafından
Aynı benim kız da böyle diş çıkarıyor iştahsız emziriyorum bol bol sen de bolca emzirmeye çalış ya da mama kullanıyorsan mamasını arttır istersen
(1,494 puan) tarafından
Yaaa Allah'ım ama çok kötü bi durum gerçekten önceden böyle değildi son 3 4 günde böyle oldu ve hemen belli ediyor rengi soldu yavrumun diş çikarmadandır diyorsunuz anladığım kadarıyla
(2,216 puan) tarafından
Evet yani sonuçta düşünüyorum benim dişim ağrırsa ben de yemek yemek istemem onlar da diş çıkarma döneminde acı çekiyorlar yani sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum salatalık seviyor salatalık veriyorum kek seviyor kek yapıyorum anne olmak zor vallahi ben de çok üzülüyorum veriyorum bazen yemek tükürüyor üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Boşuna zorlama  kendini yorduğunla kalırsın. Benimki 21 aylık oldu yerse veriyorum yoksa zorlamıyorum. Ağzına koyuyorum tükürüyor. Kendimi sinir ettiğimle dişimi sıktığımla kalıyorum 
(1,571 puan) tarafından
Beni anlatmışsın bizimkide 20 aylik  :(
(9,076 puan) tarafından
Yoruldum valla. Hemen hemen bir senedir gö.tünde koşuyorum yemek yedirmek için ama yok yemiyor yani çocuk. Nasıl hiç acıkmıyo aklım da almıyor
(1,571 puan) tarafından
Acikmiyo lar bizimkine vermesen uğrunda olmaz kilosu
kaç  sizin bebisin
(9,076 puan) tarafından
Aynı valla hiç vermesem aklına gelmiyor. 12 kilo kilosu iyi şükür. Sabah akşam süt içiyo sadece.
(9,076 puan) tarafından
Sizinki kaç kilo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 105 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 147 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 399 göst.

Kategoriler

1,471,291 soru

24,096,742 cevap

332,129 kullanıcı

...