0 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Lahmacun ici hazirlayacagim.ayiptir soylemesi de .

Kuzu kiyma ve dana kiyma karistiracagim yagli .

Kuzu kiyma kotu kokar mi ? Hic kuzuyla yapmadim agir kokar mi ? Yani kuyruk yagi kokusu olur ya boyle cirkin bazi lahmacunlar oyle kokuyordu disarda yemeye gittigimizde .oyle bir koku olur mu ? 

Yapanlar ve bilgisi olanlar yazarsa sevinirim❤️

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay hayır kuzum, duru ek gıdaya gectıgınden berı kuzu kıyma dana kıyma karısık kofte yaparım, pıde de yaparım aynı kıymadan hıc koku olmuyor♥️
tarafından
Oyy super kuzummm o zaman alayim ben de kuzu pirzola yediriyorum da kiymasini hic denemedim .Disarda bi kac yerde kotu kokuyodu da ondan soryaim dedim tamam icim rahat etti❤️☺️ yagli alayim demi .Lahmacunda yagli guzel olur sanki
tarafından
Kuzuyu az yaglı al çünkü çok yağlısı benim mıdemı bulandırıyor :( ağır gelir bana hep, bir de bıldıgınız yerden et halınde cektırıp alınnn kuzum gözünüzle görün
tarafından
Kuzu migrostan aliyorum kasap reyonundan .tamam yagsiz alayim
tarafından
Serıfem cektırebılıyorsan ordan da cekmelerını iste, bambaşka şey karıştırıp verıyolar
tarafından
Cektiriyorum zaten gozdem bizim burda cekip veriyolar gozumun onunde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben niye böyle seçici olamadım yaa :( nefsim çok pis benim vala üzülüyorum artık. Et olsun da nasıl olursa olsun kafasındayım ben hiç anlamam ne eti olduğunu :)

Postun çıksın hocam 

tarafından
Kuyruk yağını öyle kavurup yiyen ben sessizce uzaklaşayım :D
tarafından
Amaninnn nasil ya :D
tarafından
Çok güzel oluyo ben de şaşırmıştım ilk ama tadına bakınca çok beğendim. Artık yemem kilo vercem ben :)
tarafından
Ben de spora basladim bu yolda beraber miyiz be bacim :D
tarafından
Due hele şu boğazı tutmayı öğreneyim spor bi sonraki aşama :D sen başla ben sana yetişirim :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,079 göst.
0 oy
7 cevap 338 göst.
27 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 741 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 614 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu