0 oy
152 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (211 puan) tarafından
Ben önce tavada patlican ve köfteleri hafif kızartiyorum ama yagli oluyor böyle sanki siz nasıl yapıyorsunuz yagli olması normal mi

3 Cevaplar

0 oy
(2,600 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum yağlı istemezsen havlu kağıda çek kizarttiktan sonra yağını çeksin 
(211 puan) tarafından
Ne kadar yağını havlu kagitla çekersen çek yine bir miktar yağ kalıyor
(2,600 puan) tarafından
O zaman şu şekilde yap canım patlıcanları yağlayıp firinlayan da var ben denemedim ama gördüm
-Reklam-
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canım ama teyzem patlıcanları fırında yapıyor yağı çok çekiyor diye o biraz daha az yağlı oluyor 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Zaten yağlı tatlı olur ama pecetede cektirebilrsim azıcık yağlayıp fırında kızartabilirsşn

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 582 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
7 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Delice zeytin (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
8 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,364 soru

24,123,743 cevap

333,617 kullanıcı

...