Kizlar benim simdi bi tane bilezigim var 30 grm ve bizim baya borcumuz var evin eksikleri bir suru 2 haftadir manava gidemiyorum dogalgaz gelmis 500 esimin ayakkabisi yirtilmis su aliyo oglanin kiyafetleri kuculdu ve daha bir suru sey bide benim kenarda 3 tane ceyregim var ben hep şey istiyodum ceyrekli bileziklerden ben kendi bilezigimi bozup o ceyreklilerden yapsam arta kalan paraylada eksiklerimi alsam cok mu sacma bisey yapmis olurum? Gercekten 2 gundur ruyalar goruyorum maddiyatla ilgili esime daha teklif etmedim boyle biseyi etsemde hayır der ondan eminim kesin karar verirsem gidip direk bozucam
cnm bizmde elimizin sikisik oldugu zaman oldu annemm bilezik almsti bana ben sirf sikismayalm diye verdm esime bozdurdu odedi borcu bizde borc olunca cok darlaniyorz huzurm kaçıyo benm rahatsz ediyo beni mal mulkten cok huzur evim daha onemli bence. ama esin bozdurmana tepki gosterirmi o var bide
Canım bileziği satıp tekrar çeyrek yapma şansın olamicak çünkü anca alışverişe gidecek o paralar o kadar pahalı olmuş ki herşey bi kilo domates alım diyorum 8 lira para bileziği 3.000 olsa bile yetmez yani boşver boz çocuklarına alışveriş yap Allah büyüktür daha güzelleri gelir
Cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle benim fikrim akıl verme olarak değil ben olsam doğalgazsız dururum ama çocuğuma kıyafet için a bozdururum eşim içinde Allah büyük bolluk verirdi belli mi olur gene alırsın bence bebiş eşin için bozdurmsya değer ..
Cnm kac ceyrekli istiyosun ceyrek sayisina göre degisiyo fiyatlar
Canim afedersin ayaklarin sogukta donduktan evde yiyecek dogru duzgun yemek olmadiktan sonra bilezigin olsa ne olur olmasa ne olur? İhtiyaclarinizi karsilayin ilerde yine yaparsin bilezik. Bebege yazik.
Ihtiyaclar yönünden gercekten sikintidaysanz bozdur ama buna sen tek karar werme esinle knuş anlat cnku kizinca huzurunz bozuluck bise yapcagnz zman ne olrsa olsn esinzle fikir alswerisi yapin
Valla evde para yüzünden huzursuz oluyosam rahat rahat bi nefes alamiyosam kolumda bilezigim eksik olsun. Yüzügümü tektasimi bile bozdurmstm. Ama esim yapti snrasinda. En azindan o an rahatladk iyi geldi
Canım ben onu cok yaptım ama bılezıklerım gitti borc yıne devam etti.Tavsıyem bılezıgını bozdurma.Bı sekılde hallolur ama bılezık bozdurmak sadece gecıcı süre isinizi gorur ılerı vadede yine borc cıkar. Benım adana burmalarım vardı 25 gr 22 ayar.Tanesı 4 lıra felandı eşim dara gırdı verdım bozdurdu ama hala borcumuz çok.sabret derim pısman olmazsın.
Bu biraz eşinize bağlı güven veren adam için ben bozdururdum yeter ki bileyim har vurup harman savurmuyor çocuğuna evine harcıyor. 30 gramlık bilezik zaten tek başına kullanılacak bir bilezik değil gibi bence yanında bişey olmadan. Ama çeyrekli bilezik tek başına da kullanılır hem sevdiğin bir takı olacak hem kolun boş olmayacak hem de eşine kış günü destek olmuş olacaksın. 3000 eve harcarım demişsin ama o kadar geniş düşünme bence. 3000 e çeyrekli yaptırıp, 2000 eşime verip 1000 lirayı da yine dar gün için ayırırdım ben olsam. 2000 fazlasıyla yeter
Canım bende kenarda var çeyrek ama sıkısirsam ve başka bir yoldan maddiyat temin edemiyorsan bozdururum canınızı yazık ki bozdurmak düşünüyorum bu ay
Senin çalışma ihtimalin yok mu canim bir ise girsen çalışsan yani iki elden daha bizli toplanirsiniz sonrasında bırakırsın işi yine daimi olarak değil yani.
Bacim bence Satma borc yine borcdur Inan ki sonu gelmiyor bana bak 8 tane cumhuriyet 2 tane trabzon yuzuk 7 tane bilezik satim sirf borc var sikisigiz diye ne oldu yine borc yine sıkisigiz o yuzden olan bilezigine olur bende sadece tek tas kaldi gerisini Sen duusn
Canım onu yapıp takmak seni nekadar mutlu eder ki ? Şuanda ihtiyacınız fazlaymış mal mülk taki altın hepsi olur allahın izniyle.. bence öncelik sırana göre hareket et.
Bence zefil olacağınıza bozdur
Canım o çeyrekli bileklikler pahalı hem bileklik yaptırmaya hemde bu masraflara yetmez canım geçen ay bizde sıkıştık üç tane yüzüğüm vardı bnde yuzugumu bozdurdum sırf sıkışmayalim diye çünkü eşim herşeyi kafasına takat onuda takmasin istedim
Kuzum yanlış anlama ama o bilekliklerden zarar edersin bende çok istiyorum ama o çeyrekleri inceltip yapıyorlar boşver elinde dursun bilezigin dursun ceyreklerini bozdur eşine destek ol. Boşuna masraf etme sahtesini al yada adresini ver ben sana göndereyim
Benc3 bilezigin olmasin ama evinin huzuru olsun altini bu kadar onemsemeyin . Yani evin daha onemli altini rahatlayincada yaparsin. Esinede taxik bak o ayakkbilarla ise gdyrmus seni ben anlatim cunku bnm esimde seyyar ve hep sokaklarda ayaklari islanabiliyor . Bence bosver bilezigi falan
2 sene olmadi evleneli 3 tam 2 bilezik bozdurdum esime verdim sirf kimseden istemeyelim diye ailesi degil borc on kurus bile vermez cunku millete muhtac olmaktansa elimdekini bozdurmaya kiydim esime uzuluyodum cunku ordan kis burdan kis cok dusunup duruyodu sirf esim icin
Hiç bekletmem kuzum sıkıntı çekerek onu taksan ne takmasan ne benim de 120 gram vardı verdim borca hiç bişe kalmadı ama rahatım kafam da rahat o yüzden düşünme bozdur
1,488,797 soru
24,335,198 cevap
345,828 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın