iki çocukla hiç yatilmiyor. Bizde uzun zamandır ayrı yatıyoruz mecburen. Benimki de aynı sesten yatamaz birde geceli gündüzlü çalışıyor. Bazen salonda yatar sesten çok rahatsız olduğunda.
Benimde 2. 2 aylik oldu. Sabah bi kalkiyoruzki kim nerde belli degil bu sabah mesela biz kizla salonda uyandik esim oglumun yataginda oglum bizim yataktaydi
Ben cck 6 ay olduktan sonra kendi odasina gecirme taraftariyim. Kizim 7 aylikken cck odasina gecirdim. Evet zor oldu memede uyyodu gece. Saat basi kalkiodu. Yatak odasi cck odasi arasi mekik dokuodum emzirmek icin. Simdi kizim 6 yasinda odasinda yatar oglum on aylik . Kizim anasinifina gdiyor dabah 7 de kalkiyor kardesini cck odasina geciremiyorum besigi kardesi sabah uyandirir diye. Kardes te gece emmeye kalkinca kizimi uyandirir uykusunu boler diye geciremiyorum. Korudan oluyorum yatakodasina bagimli kalacak cck cocuk odasina gecmekte zorlanacak diye. Okullar kapansin. Hemen cocuk idasina ablasinin yatagini karsisina koycam park yatagi. Umarim gec kalmamismdir da kolay alisir diye dua ediyorum valla
Ben cck anne baba yatagi bu benim odam benim yatagim mahremiyetiyle buyumesi taraftariyim. Gecen evcilik oynuyorlar misafirin kiziyla. Dioki bnimki ccklar erkenden kendi odasinda yatar anne babalar biraz daha gec yatar sen ccklari yatir biz biraz gec yatalim senle))
Benimki uc bucuk yasinda babasiyla yatiyor kriz geciriyo alinca hepimiz ayni odadayiz biz odada yatyruz kisin kucugum de park besikte
Eşimle ayrı yatıyoruz tamamen kisisel tercihim benim çünkü gece eşim çok kalkiyor 5-6 kez tuvalete gider ,bazen tatlı yemeğe muz yemeğe kalkar o her kalktığında bebeğim uyaniyordu benim uykum bölünüyordu çok şükür bebeğimin belli bir uyku düzeni var gece kalkıp ses yapan olmazsa çok kalkmaz birde beşiğinde uyumayı seviyor yatağa gelmez ,neyse ikinci sebebimiz ben sıcakta uyumayı seviyorum o illa yorgan örtecek o kaloriferi kısar ben açarım terliyorum der bende yorgan örtme derim alışkanlık der, bende örtünme alışkanlığım yok kaloriferi kapatmam ikinci sebeb bu ,biz eşimle aynı yatakta uyumaya anlaşamıyoruz ya oğlum beşiğinde ben kocaman yatakda tek başıma , eşim ayrı odada o yokken çok rahat uyuyoruz,ama eşimle bağımız çok iyidir çok şükür gün içinde gelir defalarca öper beni günde saymıyorum kaç defa ,yemek yaparken iş yaparken durduk yere gelir sarılır film izlerken vs. Hala sekiz yıllık evligiz dışarda el ele gezeriz ,sevgisini iyi hissettiğim için belki de sorun etmiyoruz bu durumu daha iyi geliyor hem özlüyor beni ha diğer özel yaşantı konusunda da hiç uzaklasmadi eşim benden bebeğim 19 aylık bu arada nerdeyse iki senedir ayrı uyuyoruz
1,491,325 soru
24,370,210 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın