0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz ben 1 buçuk senedir spralliyim son iki Aydır ara pembe akıntılarım oluyor ramazanın 1. Gününden itibaren 9 gün adetliydim tabi lekelenmelerde 9 günün içinde yıkandım işte bir hafta oldu oruç tutuyorum afedersiniz dün ilişkiden sonra pembe akıntım oldu sonra sabah bişey yoktu ve tekrar bu akşam akıntıyla birlikte pembe kanamam oldu  vajinada sızlamam oluyor sorum şu arkadaşlar normalmi bu akıntılar bide oruç tutuyorum gusül almam gerekir mi ?

1 cevap

0 oy
tarafından
Gusül alman gerekir kezaa hala devam ediyor ise tutarsin 10 günü geçtiği için ama eğer 15 günu geçerse tutamazsın adet sayılır 
(43 puan) tarafından
Ama normalde böyle olmuyordu bir haftadırda hiç bişey yoktu orucumuda tutuyordum ilişkiden sonra oldu özür sayılmazmı canım ad
tarafından
Özür sayılması için 10 gün geçmesi gerekiyor 15. Gundnen sonra adete giriyor bir önceki adetinin üstünden 15 geçmesi gerek gani
(43 puan) tarafından
O zaman şuan özür oluyor değilmi çünkü zaten 9 gün sürdü bugün ilk günden itibaren  15. Gün oluyor
tarafından
+90 536 406 75 95-hacer Öztürk

Bu hocanın numarası direk selamün aleyküm hocam diyip sorunu sorarsan adetin kaçıncı gununden sonra oldu  ona yaz ona göre sana cevap verir hoca kendini bu yola adamış birsuru dini grubu var sorulara cevap veryyorm
(43 puan) tarafından
Tamam Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buğlemsinem (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,153 puan) tarafından soruldu