Şimdi her yeri toplamadan önce sorarım aç mısın istediğin bişi varmı die yok der ben mutfagı topladım ocagı sildim her yeri yerleştirdim içerden bi ses yükseldi meraall ben acıktım bişiler yap tost yap ayran yap vs vs
Ee ben sana sormadım mı sorduumm tabikide
Gelde sinir olma sizlerinde eşleri böyle yaparmı yani bi kendimize zaman ayırmayalım gece olmuş çocuk uyumus bende bi sırtımı yere koyim demi
Kıyamam ya işin zor valla hazırlamak zor gelir insana gece gece valla. Ben acıktım diyince ağzına mandalina veriyom ya da süt koyuyom bardağına sonra içirip yatırıyorum yedirmiyorum hahsjs
Ah ah gecenin 3 unde 4 unde puding kısır yaptığımı bilirim tatlım asla kalmaz sanki mutfağı kilitliyorum
Maalesef canım erkek milletinin yaradılışında var bu gıcıklık sorma sende sessizce işini hallet uyu
Biz de durum tam tersi hep ben isterim eşim yapar toplaması bana kalır
Aynı benim öküz valla ac misin derim yok der tam uyuyacakken kalk bi çay koy der hazırla bisiler der sınır olurum valla
Benim ki kurulmuş gibi aynı saate saat olur 1 bana deer ben acıktım suna . Suna uyur sonra teee 3 'te gelde sınır olma her günüm böyle bi rahat rahat uzani pp dinlenmek yok bize
1,487,561 soru
24,317,661 cevap
345,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın